Přejít na obsah

Longines Hydroconquest logo na číselníku


Conn

Doporučené příspěvky

Ahoj, před 2 týdny jsem si koupil v Praze u Altmana Longines Hydroconquest L3.642.4.56.6. Všiml jsem si, že na moje hodinky nemají na číselníku plastické logo, ale je vysoké jako nápis Longines. Nevíte jestli se jedná o nějakou úpravu nové verze? Tenhle detail mne překvapil, protože při studování hodinek na netu jsem viděl jen plastická loga (vystouplejší než nápis výrobce).

 

PS: hodinky nemám zatím nafocené, ale pokud budete chtít, tak můžu fotky dodat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tak mam odpoved od Longinesu:

 

-------------------------------------------

 

We thank you very much for your e-mail. We are really happy to learn that you are the owner of a Longines HydroConquest.

 

Please be kindly informed that, in the past the Longines logo on the dial of this particular model of watch was like a sticker. Nowadays, in order to improve the quality of our products (especially light reflection), we decided to paint both parts of the dial. You can consider that your watch is a new generation of the same product.

 

We hope to be of help with this reply and please do not hesitate to contact us at any time if you may need any further information or assistance.

 

Yours sincerely,

 

-------------------------------------------

 

Takze nova generaec :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No za sebe musim rict, ze me se vic libi ta nova verze, ktera pro me dela ciselnik trochu "cistsi". Ale to je samozrejme vec vkusu.
Nikde na internetu jsem predtim nenasel zminku o nove verzi HC a tak jsem si to chtel overit po mem prekvapeni po nakupu.

Kazdopadne tak jako tak je podle me odpoved podana reklamstinou, protoze pracovnik zakaznickeho servisu to nemuze podat tak, ze by to byl krok zpatky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...

Longines,podle jejich vlastní odpovědi, směle kráčí řekou proti proudu,všude obrázky mění za plastická loga,u nich se maluje.A při tom z tvojí první fotky bych řekl,že je plastické jak logo tak nápis.Jak v Longines,tak v logu vidím rozdíl oproti automatic.

 

LHC.jpg?ver=0

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono z te prvni fotky je to spatne videt. Ale v porovnani 2. fotky a fotek Radiuse a Finance je viditelny rozdil.

Nemůžu se zbavit dojmu,že Longines máš plastický.To by vypovídalo o snížení loga do roviny s plastickým nápisem Longines,na rozdíl od předchůdce,kde Longines je stejně namalováno jako automatic.Nebo to Longines máš malovaný?

To by mi přišlo i logický,přizpůsobení výšky loga výšce novému plastickému provedení jména firmy Longines.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono ta vrstva barvy u napisu Longines a loga je o trochu vyssi nez napis Automatic.

U predchozich verzi mi prijde, ze je logo vyrobene z nejakeho kousku kovu (ale na zivo jsem nevidel, tak nemuzu presne soudit). Kdezto v mem pripade je to barva stejne tak jako u napisu Longines.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...