kubson Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 17.3. 2013 ve svých 96 letech zemřel Helmut Sinn, zakladatel německé hodinářské firmy Sinn. Firmu Sinn Spezialuhren Gmbh & Co.KG založil v roce 1956, jako bývalý letec se zaměřil na výrobu leteckých chronografů. Firmu prodal v roce 1994 a i nadále se věnoval hodinářství se značkami Guinand, Chronosport a Jubilar. Odešel velký hodinářský nadšenec.zdroj: WUS a Fratellowatches
bandicoot Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Nechal po sobe vyraznou a fungujici znacku...
Frostie Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 snad jeho následovníci nesleví z nastoupeného kurzu a kvality. Přemístění výroby do Číny by byl jen začátek konce...
kubson Odesláno 25. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2013 (upraveno) Ehm, no takže tam teď Cyril volal a Helmut Sinn se ve svých 97 letech těší dobrému zdraví, nechápu proč takové info někdo vypustil? příště už budu raději nekrology ověřovat u zdroje, omlouvám se. edit: moderátoři - nemohli byste prosím změnit název diskuse? Upraveno 25. března 2013 uživatelem kubson
Frostie Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Ehm, no takže tam teď Cyril volal a Helmut Sinn se ve svých 97 letech těší dobrému zdraví, nechápu proč takové info někdo vypustil? příště už budu raději nekrology ověřovat u zdroje, omlouvám se. edit: moderátoři - nemohli byste prosím změnit název diskuse?aj aj, nějaká diskomunikace... V tom případě to znamená, že Helmut Sinn tu s námi bude ještě dlouho!
instant Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 ano, u nas sa hovori, ze koho "omylom pochovate", bude zit dlho.. tak Hr. Sinnovi zelam pevne zdravie tak aspon do 120ky
jankoxxx Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 helmut je moj favorit a dufam ze sa dockam este nejakych noviniek od guinandu ktore by boli podla mojho gusta lang lebe helmut
marecenator Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 ano, u nas sa hovori, ze koho "omylom pochovate", bude zit dlho.. tak Hr. Sinnovi zelam pevne zdravie tak aspon do 120ky alebo zvykneme hovorit, nakoniec sa vsetko na dobre obrati dotaz na margo kubsonovho prveho prispevku - preco nie su znacky jubilar a chronosport viac v kurze tu na fore? skusal som UTFG a nasiel som h...o, teda max nejake odkazy ako tento nizsiehttp://www.chronosportwatches.com.ve/index.php
organic Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Takže Helmutovi pevné zdraví, stovečka je za rohem
jankoxxx Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 pokial viem tak jubilar a chronosport uz nefunguju.. za zmienku ale stoji guinand - http://www.guinand-watch.com/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=45 - mnoho modelov je pekna a lacnejsia alternativa k modelom od sinn a maju toho omnoho viac. sam mam velmi pozitivnu skusenost s modelom flying officer - keby maju datum boli by to asi moje definitivne hodinky.
Jezevcik2 Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Neuvěřitelné.Včera jsem hledal něco o německých hodinkách a očima jen tak prolétl první větu článku o Sinn, kde se psalo "zakladatel Helmut Sinn se narodil v roce 1916...."Dále jsem nečetl a v duchu si říkal, jestli ještě žije a až budu mít trochu času, tak si o něm něco zjistím.Když jsem si dnes přečetl titulek tohoto vlákna, tak jsem zalapal po dechu...
tombed Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 ty jo, tak to tu bude aspoň do 100 let,když ho omylem pohřbili...
shag Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 ... sam mam velmi pozitivnu skusenost s modelom flying officer - keby maju datum boli by to asi moje definitivne hodinky.Tak urcitee :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se