Přejít na obsah

Breitling Super Avenger Blacksteel - originál?


Nice.j

Doporučené příspěvky

Hned na začátku se chci omluvit, že otravuju, ale dostal jsem nabídku, která cenově odpovídá originálu, i když prodávanému za velmi rozumnou cenu. V katalogu 09 od Dušáka jsme je studoval, stejně tak jako na netu. Pozorně jsem vše sledoval a pořád nemohu zjistit, zda jde nějak rozeznat u těchto konkrétních hodinek originál od Fake. Je jasné, že se nejedná o fake z čínské tržnice, ale pokud je to fake, jedná se o AAA repliku. Ovšem ja chci samozřejmě originál, tak pokud můžete, prosím Vás poraďte mi. Pokud by bylo potřeba, mám ještě další fotografie. Děkuji moc!

post-26647-0-90251800-1364218309_thumb.jpg

post-26647-0-54661500-1364218369_thumb.jpg

post-26647-0-80852900-1364218430_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

OHM-Aztec: Ted jsme to studoval podrobne podle fotek originalu a prave ze i original to ma stejne blizko a uplne ve stejnem uhlu. Co se tyka toho rozdelani tak nevim u koho to v Bratislave nechat udelat, protoze v Eurovea mi rekli ze to sice overi zdarma visualne, ale bohuzel to nemohou otevrit protoze nemaji hodinare. Jeste jsem dostal typ na Sheron, tak zkusim se poptat tam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tak jsou to ony. Jinak docela me zarazi ze prodejce je z Kosic a je ochotny prijet do Bratislavy a nechat je overit u hodinare. V tom pripade si totiz myslim, ze by nejel jen tak 400Km aby zde zjistil ze to je fake, takze vi, nebo je 100% presvedceny o tom, ze se jedna o original. Zitra uvidime co a jak. Necham je overit v Eurovea nebo v Sheron. Bohuzel v Eurovea umi overit jen vizualne a vahove, nemohou rozdelat. Na druhou stranu by nam vsem vic vyhovovala Eurovea a dnes jsme tam volal. Tento model znaji a prodejci s nim maji zkusenost a rikali ze jsou tam nektere jasne veci podle kterych to dokazi poznat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

To by mě zajímal výsledek. Měl jsem Super Avengery a z fotek bych řekl v pořádku, ale není nad hodináře, který je otevře. Osobně by mě zajímalo, jak rozpoznat origo od neorigo a to obecně. Byl jsem v Číně a měl ty jejich výrobky a ani jeden se detailně nemohl srovnat z originálem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...dostal jsem nabídku, která cenově odpovídá originálu, i když prodávanému za velmi rozumnou cenu...

Já ten inzerát už nestihl, ale asi bys neměl mlžit alespoň v ceně (když už nechceš dát odkaz na inzerát s obavou, že by ti je někdo vyfoukl a prezentuješ to jako "dostal jsem nabídku"). Ono totiž i ze samotného příběhu lze vyčíst jakým směrem se bude dál ubírat. Očekáváš upřímnou reakci, tak by to mělo být oboustranné...

 

Jinak docela me zarazi ze prodejce je z Kosic a je ochotny prijet do Bratislavy a nechat je overit u hodinare.

Zřejmě by na poslední chvíli přišel s historkou, proč se něco podělalo, proč to nestihl atd. Výmluvy, tahání za nos do poslední vteřiny a ještě přes, je běžná praxe.

 

To by mě zajímal výsledek.

Inzerát byl smazán, to asi mluví za vše.

 

edit: já si všiml jen těch rozpitých křídel na dýnku (odkaz pro kontrolu), jinak bych to asi sežral.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pani, tie hodinky mam momentalne ja :)<br />gy3aquvy.jpg<br /><br />plus pre upresnenie pridavam svoje vyjadrenie zo Slovenskeho fora co som zverejnil:<br /><br />ako som pisal, bol som s nimi v Sherone, dnes cez obed..<br />dosiel som tam, odovzdal som ich ochotnej slecne/pani, ktora ich zobrala dole ich hodinarovi.. po asi 10 minutach sa vratila s oznamom, ze su prave.. boli otvorene, skontrolovany aj strojcek.. Ja verim Sheronu, je to AD a podla mna ked ich pravost potvrdili, tak nie je o com :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...