A10 Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Rád bych tohle téma vzal trochu opačně. Neřešit např. mám tolik a tolik peněz? co mi doporučíte? atd.............. Ale, rád bych aby jste napsali proč si koupit hodinky Steinhart TRITON - základní model 300m??????
People Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 ked tuzis po mixe cdcka a audio kazety tak smelo do nich.
Micey Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 People: To by mě zajímalo, jak to myslíš..?
People Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 (upraveno) luneta vyzera ako cdcko a cifernik ako zubky kolecka na audio kazete. Ale ja mam velku fantaziu. Inak sa mi fakt pacia. Upraveno 25. března 2013 uživatelem People
Radimk Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 (upraveno) A proč ne. Sám sem vlastnil první generaci, a splnily vše očekávané. Zpracování mělo nějaké mušky, někde sem to tu psal, ale to bylo způsobeno počátkem výroby, navíc to byly drobnosti na ciferníku. Současný model s plastickým šedým cifrem je o poznání pěknější. Jen se podívej pořádně na velikost, je to opravdu puk. Na mojí ručce seděly, ale to mám metrdevadesát a hodně přez metrák. Takže nepočítej, že je unosíš k růžové košilce a sáčku. Opravdu to nejsou žádné oblekovky.Na svou velikost ale parádně sedí a mají solidní škálu original příslušenství, od kůže, přez ocel, až ke kaučuku.O servisu v podání Chronoshopu ani nemusím mluvit.Já říkám koupit. Upraveno 25. března 2013 uživatelem Radimk
Sedlin Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Protože to jsou velký, nepřehlednutelný hodinky s osobitým vzhledem, s osvědčeným a kvalitním strojkem, s parádní lumi; hlavně kvůli umístění, s milosrdnou a míromilovnou korunkou na čtyřce a s lunetou, se kterou můžeš mimojiné počítat počet uplavaných bázenů nebo počet tebou vyprázdněných kríglů. Díky své hmotnosti mohou být v boji použity jako tupý předmět, kterým se úderem do hlavy zneškodňuje protivník a při smívání jeho krve ve sprše si je nemusíš sundávat dolů, protože odolají tlaku na úrovni prdu chlupatého řidiče náklaďáku. A nakonec z nich vyčteš i v kolik se to všechno stalo a kolikátýho bylo.Jak je vidět, jsou všeúčelové a nepostradatelné. Já bych je snad i bral
A10 Odesláno 26. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Děkuji za reakce, hlavně ta od Sedlinarkrage je neuvěřitelná asi vypovídá o všem!! proč koupit.. Vlastně jsem potřeboval od vás získat nové argumenty, jak přesvědčít rodinného člena ke koupi. Už jsem vyčerpal zásobu argumentů, proč jo. A všechny jeho proti argumenty jsem se snažil rozmetat, ale..... Tak, jsem mu nechal tohle přečíst a je tvrdě nalomenej, ale...zase jsme narazily na problém jaký řemen? byl jsem kamenován a nucen vysvětlit proč na ně výrobce dává kůži, když to jsou hodinky do nepohody?? Guma, kterou výrobce nabízí se nelíbila (hlavně spona) a cena už vůbec ne. Tak, že teď bojujeme jakou vybrat gumu nebo silikon, který k hodinkám sedne a cena bude rozumná. Ještě je tu varianta NATO Strap, ale zatím jsem neměl odvahu to navrhnout. Nějaké návrhy na jinou gumu či silikon než od výrobce (třeba i odkaz) hlavně, aby měla klasické zapínání.
stenly04 Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Bohužel už jsou z domu, ale velmi rád na ně vzpomínám. Hlavně na gumě se velmi dobře nosily a lumi je úžasná. Řemen je voděodolný a jedna origo guma byla v prodejní sekci.
marecenator Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Děkuji za reakce, hlavně ta od Sedlinarkrage je neuvěřitelná asi vypovídá o všem!! proč koupit.. Vlastně jsem potřeboval od vás získat nové argumenty, jak přesvědčít rodinného člena ke koupi. Už jsem vyčerpal zásobu argumentů, proč jo. A všechny jeho proti argumenty jsem se snažil rozmetat, ale..... Tak, jsem mu nechal tohle přečíst a je tvrdě nalomenej, ale...zase jsme narazily na problém jaký řemen? byl jsem kamenován a nucen vysvětlit proč na ně výrobce dává kůži, když to jsou hodinky do nepohody?? Guma, kterou výrobce nabízí se nelíbila (hlavně spona) a cena už vůbec ne. Tak, že teď bojujeme jakou vybrat gumu nebo silikon, který k hodinkám sedne a cena bude rozumná. Ještě je tu varianta NATO Strap, ale zatím jsem neměl odvahu to navrhnout. Nějaké návrhy na jinou gumu či silikon než od výrobce (třeba i odkaz) hlavně, aby měla klasické zapínání.Pozri na strapshop, gumu som tam kupoval vo vypredaji, rychle dodanie, pekne balenie a cena v porovnani s origo gumou od steihartu tiez niekde inde.http://www.strapshop.cz/vode-odolne-remeny/ K tak masivnym hodinkam by sa mi skor ako Nato hodil zulu strap, kupoval som tu, dodanie v cene, zasielka prisla do tyzdna.http://www.natostrap.com/Home/Zulu/Pages/Zulu_Extreme.html
ggrand Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 A10 : vem ho do chronoshopu a myslím, že nebude potřeba žádných dalších argumentů.
Daemonultimate Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Proč si koupit?Protože fakt potřebuju pořádný toolovky.Proč nekoupit?Protože kravatˇák vysedávající celý dny a noci v kanclu nic takovýho nepotřebuje.
Dee Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Protože jsou to jedny z mála robustních hodinek od Steinhartu, které nejsou "omáž" Rolexů?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se