Godin Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Ahoj, co říkáte na tyto hodinky, nejsem sice příznivcem replik ale tato si alespoň nehraje na Panerai nápisy, a dávají do ní Unitas. Protože na Panerai asi nikdy mít nebudu, docela uvažuji, že bych si něco takového pořídil. Nemáte s nimi někdo nějakou zkušenost? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...mMakeTrack=true
NIGHTinGALE Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Nedávno je tu nabízel Cyber za pár korun (vlákno Prodej).
Frantik Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 No nevim nevim. At uz jsou tam napisy jakekoli, je to porad brutalni kopie Panerai. To, ze je tam Unitas nehraje roli. Do spickovych fakeovych hodinek taky davaji mnohdy kvalitni strojky, dokonce i Ety.
Godin Posted March 22, 2007 Author Report Posted March 22, 2007 To: Frantik Já bych tomu fake ale opravdu neříkal. To už bychom mohli říkat fake třeba Primu Diplomat, to vroubkované pouzdro podle mě taky soudruzi obšlehli od Rolexu. A myslím, že takových "podobností" je u značkových hodinek mnohem víc. Ale to jsem se opravdu nepotřeboval dozvědět. Spíš mě zajímá, jestli někdo neví kde se to dělá, jestli je to šikmooký nebo ne, apod.
vor Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Ale nebyl bych si tak mo jistej tím UNITAS. Není to čínská kopie UNITAS?
Milis Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 No taky bych tomu neříkal fake ale spíš variace.. Hmm, pěknej macek, za ty prachy, dobrej, pěkně tikající strojek.. Začínaj mě svrbět ukazováčky na klávesnici..
gandalf Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Mrkněte se do vlákna čínských hodinek, tam jsem se o nich zmínil. Jinak jdou bezvadně. Ale nic naplat, je to čína, zatím je občas nosím, aby předvedly co v nich je. Jsou obrovský a těžký.
Petr_S Posted March 22, 2007 Report Posted March 22, 2007 Je to čína, objednáš to sice v USA, ale přijdou z Hong Kongu. Konkrétně tyhle mají na Ebay i za 129 USD okamžitě. Zpracování není špatné, odpovídá ceně (vlastní zkušenost).
Godin Posted March 22, 2007 Author Report Posted March 22, 2007 Aha, takže díky všem. Čínskej Unitas už mě tak moc neláká.
Recommended Posts