Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]


Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Cece, prave ze na platformach se ukaze technika, s spd to tahas za kufry, me na korenech nohy drzej jako prikovany, vozim kombinaci 5-10 a chromag, s prenosem sily nemam problem, nekde byl kdysi profi test a ten rozdil je minimalni, troufnu si jezdit vetsi pekla..., ale jak pises, kazdemu vyhovuje neco jineho :) Ja zatim navrat na spd nechystam...:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem to tady rozvířil... :-))) 

 

Já zkouším celkem pravidelně i downhill (né tedy s tímhle Scottem..), takže pro mě jsou platformy a fiveteny samozřejmost a trénink. Při nějakém skoku nebo dropu bych fakt nechtěl mít cvaklý nohy, kolikrát dopadám dost na divoko. A jezdit jednou tak a jednou tak by se nemuselo vyplatit, až najdu v lese při sjezdu nějaký hopsanec  :lol2:

 

a dík, skotík je bezva, většinou nejezdím sám a můžu říct, že je to držák. A dvojstupňový lock odpružení předku i zadku na řídítkách je bomba  :notworthy:

 

....ten sníh je fakt masakr :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pěkný..tady něco málo poletovalo, ale to nestojí ani za řeč. Taky už se těším na první švih na sněhu, ale abych se vůbec dočkal  :lol2:  :lol2:  Včera večer to bylo super. Krásně umrznuto, pod nulou...trochu foukalo, ale odsejpalo to krásně....lepší jak ten bahenní sajrajt za tepla

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...