Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]


Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Kucí, hodte mi prosim tip na brasnu podsedlovku. Je toho mrtě, tak at pak nenadavam. Potrebuju, aby se mi tam vlezla duše, hebla na nejnutnější servis a nejaka mala pumpicka. Co sem se dival, tak asi nejaka na bombicky, vypada nejmenší. Diky!:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lizard Skins super cache je dlouha dost na to.aby se mi tam vesla pumpa topeak race rocket. Suchacema na boku jde zespoda k sedlu brasnu hodne dobre prilepit a nevisi. Takze se vyuzije jen jeji dylka a vyska nemusi prekazet.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera jsme dorazili na hotel kde neni signal a stejne mi chcipla baterka. Tak nalitali jsme asi 65km nastoupali neco prez 1000m nejprutsi stoupani 18% ... Mistni kluci nas protahli supr misty,lesni traily,vodopad,skalni vyhlidky. Dnes jedem prez Hrensko na Nemeckou stranu a zpet do narodniho parku.c246236ad19f5d83290c4b7f6eeb3ab5.jpg7cea411fe8c9e6f9ac876dd1b8dd7307.jpg

 

Mira Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci zvažoval jsem nákup endura jako druhej bajk do garáže, ale asi bych ho zase tak moc nevyužil. V rámci mýho ježdění jsem si tak sesumíroval, že bych šel nejspíš do celopéra se 120mm zdvihama. Nechci kupovat celý kolo, ale pouze rámovou sadu s tlumičem a přední vidli. Zbytek dílů bych použil ze stávajícího kola a to pak zpětně osadil dílama, který mi leží doma a nejspíš střelil. Nemáte někdo tip na 29" rámovku s XC geometrií v karbonu nejlépe s pevnou zadní osou? Chtěl bych se přiblížit geometrii kterou mám teď ve velikosti 21", protože mi hodně vyhovuje. Cenovej limit vidím max 60k, ale raději níž. U Meridy jsem nic nenašel. Canyon taky nic, to stejný Scott. :-Jsem si zase vymyslel blbost.

 

a95783317b9a0e0455893872eb6b348a.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ondro, zdvih 120-130mm, jak uvadis pro Tebe bude ideal. Vcera jsem cetl o new modelech od Mondraker. Maji nove zastoupeni a zavadeci ceny. Ale nevim, zda delaji 29ku. Scott, Trek, Giant atd ramovkou novou asi nekoupis, mam pocit, ze delaji jen cela kola. Btw, ten Trance se Ti nelibi?

29ky dela pekny Niner, ale to bude v karbonu mimo Tvuj budget. Tzn, mas cca 45tis na ramovej set a zbytek vidle, co ten Ghost? To si kluci celkem chvalej a Martin by Ti urco poradil vhodny model.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...