Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]


Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

On to má jinak než ostatni.Třeba nevozí nějakou brasnicku pod sedlem nebo batoh,ale na nosici ma pěkný asi 20l plastový box (udajne v nem vozil i cihly na chatu).

Cyklohadry zásadně jen second hand ,nejlepe fialovo žluté 90.léta. Veškerý svůj volný čas tráví v sedle .Je to taková zvláštní forma ,to už snad neni ani cyklista hobik,cykloturista, biker či závodník ?.Prostě jen člověk co jezdi hodně hodně moc na kole.

 

Nájezdy km má sice suprový ,ale upřímně kdo z vás by to pánové bral...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Švagr kdysi jezdil závodně silnici, kategorie 40+ nebo tak něco, ale docela to prožíval a dával do toho hodně úsilí, času a peněz.

Jednou v zimě o víkendu prý "jdu potrénovat". Povídám mu Vendo tady na Vysočině nejsou ty silnice tak sjízdné jako u vás v Praze. Prý "to neřeš".

Vrátil se po pár hodinách jak zpráskaný pes, páč ten rozbředlý sníh na asfaltu fakt nic moc. Ale největší ostuda prý byla, když opatrně sjížděl z kopce do vesnice a byl předjet frajerem ve vaťáku na staré ukrajině...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Duke650, pekny.  Koukam ze ses ,,lokal´´ ve Zdarskejch. Premyslim se tam kouknout, dojet autem do vesnice Cikhaj a odtud projet takove ty skalni highlity. Je tam nejakej slusnej teren na jezdeni, nebo jen siroke svaznice? Dikes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chceš jezdit divočinu, proč nenechat auto raději u Ski hotelu a projet si místní singly a úseky kde se jezdí světový pohár? U Cikháje vím jen o nenáročných trasách.

Když nechá auto na Cikhaji tak může jet Žákova hora, Devět skal a dál až na Dratenicky. Terén si myslím slusnej.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Duke650, pekny. Koukam ze ses ,,lokal´´ ve Zdarskejch. Premyslim se tam kouknout, dojet autem do vesnice Cikhaj a odtud projet takove ty skalni highlity. Je tam nejakej slusnej teren na jezdeni, nebo jen siroke svaznice? Dikes.

Vymyslet se toho tam dá dost, myslím že terén je slušný (poslední tři roky jezdím jenom na silničce :)). Třeba tohle, jenom úsek dolů s Malinské skály je nesjízdný Trasa z Cikháj do Cikháj, 31 km - 02:31 hod,

https://mapy.cz/s/38guE

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...