Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]


Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Race King je rychlej, ale jakmile pojedeš někde trošku výjezd v prachu nebo vlhku tak klouže jak sviňa. Ale vydrží fakt hodně. Já vozím na XC Conti Cross King protection a je to větší univerzál. Když jedu víc do terénu tak mám druhou sadu se Schwalbe Nobby Nic Speedgrip. Ten je kupodivu taky docela rychlej i na asfaltu a na terén co jezdím pecka. Jen je mnohem víc náchylnější na defekty. Až ho dojedu tak už mám nachystaný Conti MountainKing. Na ty jsem zvědavej.

 

Souhlas. Fast Track a Race King jsou především rychlé pláště. Jakmile bude mokro, je potřeba u obou počítat v terénu s nižší přilnavostí. Ale v tomto jsem rozdíl nezaznamenal. Když kouknu na ty Maxxis Ardent, tak si myslím, že v případě FT a RK to bude, co se týká gripu v terénu, krok zpět. Ale záleží, co jhonzatko chce. Pokud přidat rychlost, v případě FT a RK dobrá volba, ale...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si rekl, ze budu v ramci hubnuti jezdit do prace na kole. Je to 8km, tretina z toho z kopce a casove to vyjde jako metrem, tak co... nicmene je to takove zvlastni, rano jezdi fakt jen kovani cykliste-dopravaci, tj. ti, co chteji nekam dojet, do prace ci do skoly. A to rychle, aby si co nejdrive odpichli.

 

Po chvilce padl tenhle shon a stres i na me a malem jsem v jedne zatacce sundal jednu zenskou, malem se nachal prejet autem a srazil se s jinym cyklistou. Pak uz jsem jen nadaval na vsechny okolo, napr. bezce - co maji co rano chodit zbuhdarma behat a zabirat plac na cykostezce, kdyz clovek prece specha... no proste hruza, horsi nez za volantem.

 

Dneska uz jsem si na to dal bacha a jel na pohodu. Svizne, ale na pohodu.

 

post-22024-0-34118400-1556264775_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To by nemuselo bejt tak hrozny, tam neni tolik uzkejch mist abys prozival nenavist. :( obzvlast pokud mas horske kolo, tak nemusis jet po asfaltu.

 

To kdyz se ja chci vymotat z Vinohrad abych vyjel za Prahu na vyjizdku na silnicnim kole, tak musim bejt extremne opatrnej a volit stopu peclive. 

 

Jinak bezci na cyklostezkach... to nechapu, ano, treba podel reky je to pekny, ale bezel bych radsi po te hline, nez asfaltu, nekurvil bych si nohy a nikomu neprekazel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ona to malokdy byva cistokrevna "cyklostezka". ja jsem pro zit a nechat zit. obcas pribrzdim, obcas pokrcim rameny, ale porad jsem rad, ze se nemusim michat na silnici s auty.

mozna i proto, ze sam obcas stezku vyuzivam jako chodec, bezec, bruslar i cykliskta. jo, jako bezec se snazim bezet vedle asfaltu, ale nekdy to proste nejde...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

murphy funguje

ráno foukal (překvapivě) protivítr, ale do práce to mám alespoň z kopce...

zpět to bylo hodinu a půl (překvapivě) opět proti větru, který se přes den otočil... a musím říct, že vítr vyhrál.

 

ale jinak celkově 76 km :)

Upraveno uživatelem Anela
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jezdíte někdo řetěz Shimano 11sp (třeba HG701) na kazetě SRAM (třeba GX 11sp)?

 

Až dojedu FastTrak 29,1x2,1 (standardní verze), asi půjdu do stejného vzorku, ale 29x2,3 v lehčí verzi S-Works. Dělám blbost nebo OK?

Cílem je mít objemnější plášť pro komfortnější jízdu a zároveň nepřidávat moc "nadváhy" proti šířce 2,1"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...