Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]


Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Ještě bych dal dolů ty brzdy, ty jsou těžce poddimenzované na takové kolo. Páky jsou v pohodě, ale třmeny jsou z nějaké nejnižší řady a nejsou kompatibilní s lepšími kotouči. Nevím, proč se dělají tyhle nesmyslné kombinace. Tyhle kotouče se přehřejou během chvilky. Uvidíš sám.

S kotoučema to nechápu. Já měl vše komplet XT M8000 a jen kotouče Deore. Žena vše na XT + SLX a kotouče alivio na těžkým e-bajku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud to brzdí, myslím že není co řešit :-) Mě to na Canondejla dali obráceně, slabé brzdy a lepší kotouče, které se dávají ba naopak k brzdám vyšší řady a to Magura MT4 w/ Storm SL rotors, 180/160mm. Od začátku jsem spokojený, trochu jsem se bál co bude, ale všechno maká po dvou letech stále stejně dobře, takže není co řešit....

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě něco ke zvonkům:

- něco na sjezdy: https://www.mtbbell.com

- něco nenápadnýho na řidítka: https://www.knog.com.au/oi-bike-bells.html

 

V dnešní době mně to přijde jako základní vybavení na jízdu skoro kdekoliv.

Knog jsem vozil, neni spatnej, ale docela rychle se vyhne zakladni pruzinka a pak je hur slyset. Letos uz jsem ho proto sundal. Hledal jsem neco novyho, stejne nenapadnyho, ale nenasel jsem nic. Takze zase budu halekat a piskat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukal jsem, že Knog teď dělá něco novýho s kladívkem, tak by to snad mohlo bejt lepší. Do originálu jsem nešel, víc to tady nebudu rozvádět abych nebyl vláčen kvůli napodobeninám. Ale kdo hledá ten najde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...