Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]


Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Druha vyjizdka na Sherpovi. Asi hodinka, neni moc cas a po letech abstinence to chce uvazlivy rozjezd...v mem veku :)

Je to parada! Jede to uzasne. Nesmyslne odbocuju na nezname pesinky, abych se po 50 metrech zasmodrchal do nepruchodneho bordelu (a projde to toho dost!). Huba od ucha k uchu :D

 

b45c09e90b826ce46396cdb3e359718f.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po vic jak měsíci, kdy jsem byl mimo kvůli kitníku konečně na kole. Za 3 dny cca 130. A protože teren bych jeste nedal, nezbylo než vyrazit na kostitřasu :) Dnes sice v dešti, ale je to super :)

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

Nemáš to nějaký křivý?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak včera se 7 letym 65 km, dětská trasa Tábor - Prčice- Tábor. On v pohodě. V táboře ještě jezdil kolem cukrárny. Počasí ukázkové.

Též jsem se zúčastnil. Ale bez rodinky. Jak píšeš, počasí super, byli jsme s kamarádem i poměrně rychlí, takže od prvního punktu i málo lidí, jen jsem pak v Táboře nechal na autě pumpičku, která po rozjezdu spadla a asi někomu udělala radost. Njn, to se dá přežít. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potesili me dneska v Krabcycles na Modranske. Jel jsem tam nechat sestelovat teleskop. Jen tak pro formu jsem se zeptal na osazeni 1×12. Typek me ochotne vysvetloval a ukazoval asi 20 minut co a jak na moje kolo a nakonec me seskladal sestavu na miru z ruznych řad eagla. Kazetu NX abych nemusel resit orech a vypletani, ostatni GX (kliky s prevodnikem 34, bowdeny, packy, stred, retez a prehazku X01,prej je tam oproti GX velkej kvalitativni rozdil). Vse bude hotove a osazene v patek. Sice tam necham o nejakej ten litr vic, nez kdybych to shanel co nejlevneji ale ten pristup me proste presvedcil. Dokonce me nektere veci, konkretne prevodnik z vyssi rady rozmlouval jako zbytecny a radeji me umotal do te prehazky, kde pry rozdil ucitim hned. Takhle se delaji obchody, palec nahoru!

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo Krabcycles. Když jsem si tam v 2008 koupil Gary Fishera 29tku. Všichni si mysleli v té době že jsem exot a co jsem si to koupil. A já byl štěstím bez sebe, bylo to úplně něco jiného, kolo se valilo přes kořeny a kameny jak tank, prostě paráda.

 

A pak jsem ho blbec prodal, abych si koupil fulla 26tku.

 

Každopádně super že jim krám pořád šlape. 6ef55aceb9f85f282f8ee7dd5dc51e28.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rolas, prosim te, poslechni ty kluky tady a tu 26ku si nekupuj, ale posli mi na ni do SZ odkaz, at si ji muzu koupit ja.

 

Pokud stále na tom trváš, klidně zašlu, nicméně po dlouhých diskuzích s kolegy jsem se rozhodl jít do 29, něco už se rýsuje, tak snad se tady brzo pochlubím :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...