Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]


Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Afri, ty si zmenil dílera či čo? Už asi stý príspevok na tému Decathlon, čo sa nedá čítať a pletie ľuďom hlavy...

 

Mimochodom, bajkami síce neposlúžim, ale môj trekový šatník sa za decathloňácky mení v poslednom čase dosť výrazne. Za pajdu tam mám lepšie fungujúce gate, ako u Arcteryxu za štvornásobok (v megazľave stále za dvojnásobok), neprefúkavé a nepotivé. Už som ostatné (Salewa, Direct Alpine, Montane) vyradil a nosím len tie z Dekáča, mám štvore. Merino tričká za dvacku, čo ma na rozdiel od icebreakeru nekúšu, trenírky za pár eur, čo na rozdiel od Direct Alpine nerežú. Atď., je tam kopec vecí veľmi slušnej kvality a za zlomok ceny renomovaných uoutdoorových výrobcov najmä medzi handrami. Veľa ľudí vláči na Island z dekáča stany (Quickhiker), veľmi slušné, veľmi odolné. Dosť nechápem, čo a prečo vypisuješ.

A kolo, co jsme tady hlavně řešili, to máš z Decathlonu? :-) Jinak ti to co píšeš určitě věřím, ale nevidím tedy u mě jediný důvod proč začít chodit do Decathlonu, když jsem maximálně spokojený se značkami které užívám dlouhá léta....pokud tě kouše Icebreaker, tak beru že ho změníš, mě Devold nekouše, tak ho budu kupovat dál, to je přeci jasná věc kamaráde že každý kupuje co mu vyhovuje :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to tady z povzdálí pozoroval, jak to dopadne, protože taky přemýšlím o novým kole (cca do 40t). A k tomu Decathlonu mám odtamtud běžecký věci, funkční trika, nějaký věci na kempink a spoustu oblečení pro dítě a se vším spokojenost. Nejdřív jsem o tom pochyboval, než jsem vyzkoušel. A jak píše wawrik, i lidi žijící trvale na horách ty věci chválí. ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz uz jsme u tech veteranu, tak min. víkend mi dorazila návštěva, takže jsem musel zprovoznit všechny svoje kola, co se mi na balkoně válí. Z nostalgie jsem si je i vyfotil.

 

Vlevo aktuální RB, letos koupené. Vpravo šedá Merida, jeho předchůdkyně, cca 2007. A uprostřed moje první MTB - Uniwega, 1996.

 

Nějak obecne nemám sílu ty kola prodávat (a ono takhle staré nemá ani cenu), takze neco pojede na chatu, Merida asi zustane tak jako tak doma, pac RB je zase pichle (tenrokrat uz na "nepichnutelne" Conti CrossKing ProTection) :-(

 

post-22024-0-75325700-1561534982_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj to byly časy, když si švagr v Praze pořídil jednoho z prvních celoodpružených Cannondalů v ČR, tenkrát ještě přímo od Vokolka.

To kolo tehdy (asi nejen) na Vysočině působilo jako UFO.

A pak si po pár kolech na trati pro BMX děcka na jednom skoku zlomil klíční kost, zažili jsme hafo srandy se stříháním dresu z alpského cyklomaratonu když měl jít v nemocnici pod RTG...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamarád, šéf Redpointu byl mezi prvními co se u nás proháněl na této mršce (foto ilustrativní, myslím že už ho nemá), to kolo na tu dobu s headschockem vypadalo jak kdyby spadlo z vesmíru :-) Stálo to ale strašný peníze v té době, až ho potkám, tak se ho schválně zeptám kolik za to tenkrát dal....

post-364-0-80225900-1561562635_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jejda, headshock, si pamatuju jak to mel kamos na Scalpelovi. Posralo se to a nikdo v Cesku to neumel opravit. Nakonec si nechal udelat nejaky forychtung a vrznul tam normal vidlu. Mel Scalpela tzv softail...melo to tlumic na zadek asi 2cm, ale misto kloubu byly spodni nohy na zadku z karbonu, ktere se ohybaly. Co pamatuju tak to jezdil nekde od 2000? do lonska, kdy mu jedna ta karbonova noha prdla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...