Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]


Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Ten rám bude tak z roku 2012 a nástrojene kolo koupíš tak za 18-20k... To asi canyon moc řešit nebude... Kámoš tuhle 120 kupoval předloni za 22k...

Starší. Tak rok 2008. Stálo bůra. Blbé je, že jsem teď dal za servis a výměnu součástek asi 6k a dal to do stavu nového kola. Že se to nikdy nestane před servisem. Takže sehnat nějaký rám a převěšet to by byl ideál, polovina věci je nová. Do RB jsem volal, ale 26" v L už nemají.

c4ae17c522d3e23916810311423eaf43.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tá firma má k férovosti ďaleko a ústretové správanie musia hľadať v slovníku cudzích slov.

 

Hasňovi úplne nezávidím...

 

To mi připomnělo jeden pár let starej příběh co se stal bráchovi - koupil od nějaké německé firmy cyklobrašny, akorát to byla asi noční směna, páč se mu při první delší trase při sjezdu zamotaly do zadního kola, takže držkopád a zlomená ruka, tak jim napsal, že jim pěkně děkuje za nevšední zážitek, ale že by radši místo nemocnice příště dojel domů, no, vyměnili si pár mailů a nakonec mu nějakej šéf poslal omluvnej dopis a že mu jako kompenzaci posílají tisíc euro.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

https://www.axit.cz/D150289_Author_ram_era_3-0.html

 

Ty nové součástky neprodám, nebo za pár drobných. Ty náklady doteď jsou prostě pryč. Vidle a tlumič jsou v cajku. Takže rozhodování je nový rám vs nové kolo. A to je 10 vs. 50, to by bylo tak moje maximum. Takže třeba ten Scalpel tady je mimo dostřel. No, zítra zavolám na ten Author, jestli to není nějaký zapomenutý, neaktuální web. Pokud ne, tak si myslím, že to bude cesta. Nové uhlí, naše firma, navíc se mi líbí nástřik, vidli mám taky bílou. Co vy na to? Měl tu někdo tu Eru 3?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ber to tak že to bude posun a kup si slušný 29" HT

 

Tohle bude slepá ulice, i za cenu rámu... Teď to máš za 12k s rámem 17-20? Prodal bych co pujde a koupil nové

HT nechci, jsem starý dědek. Tím se to prodražuje. Teď to mám, za 6k, s rámem třeba 15. Navíc těch 6 je fuč, ty zpátky prodejem nezískám. Takže třeba 9k ve variantě rám, vs. 50k ve variantě nový bike.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Áha, tak to je blbý, osobně tu značku neznám tak to jsem nevěděl... :-(

Když jsem měl canyon, tak jsem po měsíci zjistil (až se kolo parkrat umylo) že je lehce naťuknutý al rám (malém bezvýznamnej důlek), sralo mě to, tak jsem to vyfotil a poslal...no a vysrali se na mě :)

Teď čekám dalšího canyona (silničku) a tu si už zkontroluju hodně pečlivě a sebemenší oděrku budu řešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...