Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]


Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Tak s tim 42 prevodnikem by to psalo....

 

Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk

nohy namakany jako Hulk a šlo by to. Stejně mě to přijde ujetý. Já teda na fullu nebo i na HTcku nepotřebuji nějak extra rychlé převody.. 34-10 úplně stačí, když potřebuji. Ono v lesích se moc sprintovat nedá.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak jsme se tu bavili pred par mesici ohledne zhouby jednoho prevodniku :-) tak po cca 800 km s 29er HT kolem, co ma dvouprevodnik 38-28z a pastorky 42-11, tak tezky prevod 38-11 je docela ok a tezsi bych uzil malokdy, lehci nez 28-42 bych uzil casteji. Tak ci tak jsem opravdu  rad za dvouprevodnik a jednoprevodnik mi prijde jako slepa ulicka vyvoje.

 

Jinak pokud se vratim jo do minulosti, tak si pamatuju, jaka byla bomba, kdyz jsem na stary Liberte vymenil trojkolecko 16-18-20 za ctyrkolecko 16-20-24-28. To jsem mel pocit, ze vyjedu vse! :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pardon, to je testovačka. Mám ho na dva dni, tri týždne som sa k nemu nevedel dostať. Je to presný opak toho karbónového Topstonu, rýchly tvrdý zadok, komfortný predok.

 

Tá odpružená vidlica je skvelá vec, asi najlepšie udělátko z tých, čo som skúšal - od future shocku od Specializedu až po IsoNeviemčo od Treku. Toto je bezúdržbové, blbuvzdorné a ľahké, veď celý bajk v tejto základnej špecifikácii má 8,9 kg aj s pedálmi. Tie vyšie výbavy vážia necelých 8 kg.

 

V každom prípade, tú vidlicu na graveli chcem, nech kúpim čokoľvek. Možno aj na tom Topstone, to by boli 3 cm pasívneho (bezúdržbového) zdvihu vpredu aj vzadu, niečo podobné by mi dosť vyhovovalo.

post-6480-1563810009,62.jpg

Upraveno uživatelem wawrik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prostě únava materiálu. Mám ho dva roky,najeto 6.000km. Uvidím,jak se k tomu postaví.

 

Teď mě spíš mrzí, že sem si neprojel Krkonoše,Jizerky a Lužický. Volno sem měl až do pátku. Chtěl jsem dát ještě jednu šanci tomu polskymu pivu :-)

Upraveno uživatelem kral083
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...