Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]


Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Mám takovej spíš teoretickej dotaz, ale v minulosti jsem registroval, že tu je (bylo) pár lidí, co měli magury HS 33, tak třeba někdo poradí.

Jdou v poho i na užší ráfky (trekingový kolo) nebo jsou jen na horský?

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moudri a zkuseni panove, prosim o radu, nebo tip na sedlo. Na MTB, 134mm, vaha do/kolem 250g, vnitrni drazka (centralni kanal) na maleho Bobese, s cenou mejte s semnou slitovani, a to hlavni - pohodlny jak gaucik.

Behem sedmi dnu tri vejlety a po dnesnim se uz neposadim. Si ten mozol na zadku proste neudelam.

Zkusil jsem chvilku sedlo Fabric line elite Shallow. Jako dobry bylo, na dlouhy streky, ale i kdyz pry na MTB, tak na me skorepona moc "perovala". Tak jsem zase vratil puvodni sedlo. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem asi našel sedlo, který mi fakt vyhovuje. Jasně, že ode mne čekáte něco s třásněma na Harleye, ale i já se občas pohybuji na kolech, která (bohužel) poháním vlastním potem. Po týdnu testování, kdy jsem ho měl zapůjčené, jdu do tohoto od bikera:

 

 

 

all-wings-sedlo-falcon-ninja-black.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je super Ergon vyhledávač :D ... a říká SM Comp Men https://www.koloshop.cz/sedla,-sedlovky-sedla-46/Ergon-SR-Comp-Men-sedlo-cerna.html. A to nevypadá zle, co?
Taky jsem ještě našel https://www.inline-brusle.cz/giro-giro-giant-contact-sl-forward-black-black-forward-1/ 

Čéče, já ti Berte nevim... jak se na tom sedí? Tam se bojím, že bych si famfulína skřípnul a nebo by měl zase moc volnej výběh.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Paráda, ale musel jsem improvizovat, všude lidí tři prdele, nevím co se dnes stalo. Takže turisticky značené trasy nepřicházeli v úvahu a nakonec s častým nošením kola na zádech jsem se i pěkně vyblbnul :thumbsup_anim: No a tady na dojezdu domů mě praskla deska vzadu a pěkně plech na plech, takže doma jsem dal hned nové koolstop a už se těším na další brzdění....snad budou stejně dobrý jako původní :D Krásný den, pecka. 

 

DSC_0026.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Po sestrelu babou okukuju novy velociped. Ma nekdo ze zdejsich vazenych velocipedistu zkusenost s ceskymi koly RB? Myslim, ze v Praglu maji prodejnu Race Bike centrum.

Pri me spotrebe kol pri karambolech mi karbon nedava smysl a pri honu za odlehcenim je nejlevnejsi variantou nezrat a zhubnout 5 kilo

 

Dik. P.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...