wave ceptor Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Jo rozumím, pokud to člověku padne do oka, špatná volba to nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Mne se prave ten ,,old skool look'' strasne libi. Takova ta jednoduchost, par trubek a nic, co si primo říká o otázku ,,jak to ku.va muze vůbec fungovat'' )tlv jednoduchosti je prostě síla někdy bych se na tom chtěl svést,docela by mě zajímalo jak se to bude chovat,ale věřm že díky té jednoduchosti to bude úpa v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 me se to taky nelibi :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Jak se to vetsine nelibi, vim, ze je to presne pro mne Počasí stále strasny, rano jsem vstal, ze vyjedu a prsi, tak jsem alespoň na hodku vzal psi do lesa. Snad zítra.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 vydrž,od zítra to nastane bude fajn počasí konečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Jo jo, dneska ještě vydržet a zejtra vyrazíme ven do bláta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Bahno muzu:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 tak s tím musíme bohužel počítat,ale hlavně že bude tepleji a nebude pršet doufám že to vydrží a bude takto minimálně celý září,říjen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Bahno muzu:)tltak mě taky nevadí,jen z těch hader to pak jde hůř vyprat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Tak o ty hadry se nastesti nestaram:) Pani je zvykla - kolo, moto, atv tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 tak mě to taky pere moje drahá,ale jak se to pere na ty nejšetrnější programy a ještě k tomu na ruby tak to jde pak někdy blbě hlavně z dresu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Hier http://www.progress-cz.cz/ dej foto dresu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 vypadá dobře,stejně to s rukávy mám na bundě Etape,je to hodně praktický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Dopoledne přestalo konečně pršet, tak hupky dupky na kolečko a krásnejch 27 kiláčku bahno nebahno.Hrozně rád jezdím v tomhle skoropodzimním počasí, jel bych kraj světa ale času málo.Na dvě tankový na zahrádce jsem si ale chvilku samozřejmě udělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 krásný Qvido,tady leje celej den ..zítra doufám vyjedu taky na bahnocup ale kolo máš vcelku čistý co vidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 nevím, nevím chlapci co na tom bahně máte?kolo zasr..., oblečení zasr..., jede se v tom blbě, a ještě mám zkušenost, že povětšinou to bahýnko způsobí vždy nějaké vrzání a pazvuky na kole, které potom pracně musím odstraňovat.Mě baví jezdit pěkně za sucha, ať to pěkně valí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 tak já myslím že to bahno si nikdo neužívá a je to jak píšeš,ale furt lepší jak sedět doma na zadku počasí se snad umoudří a užijem ještě babí léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 ale kráááásně se v něm válí.................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Tak rano uz jsem to nevydrzel a v 6.20 vyrazil. Parada, 32km. Sice bahno, takze jsem prijel jak prasko, ale bylo teplo tak me to bylo jedno. Kolo jsem hned umyl, odpo ho jen maznu a jsem natesenej na zítra. Snad bude slunicko.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 no já čekám to samý snad dnes k večeru že po práci vyrazím,zatím to počasí není úpa nej,ale neprší což je nej btw co kolo vrtá ti to pořád v hlavě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky