TLD Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Sinoba, moc pekny. Muzes prosim napsat něco vic? Kdysi jsem cetl, za na SK s kolem skoro do lesa nesmis. Jakej je podklad a obtiznost?diky tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Takže dneska mě ty slavné Hutchinson Python made in france nasraly naposled. Protože mi praskla špica, musel jsem zadní vyzout, a když jsem ji nandával zpět, znovu ta samá procedura, jak na jaře.Guma házela axiálně , a hlavně vertikálně 5mm. Na tom se nedá jet. Tak jsem namazal ráfek mýdlem- stejné, i patku gumy-stejné, namazal tekutým mýdlem, hustil jsem po troškách a upravoval plášť všelijakým popotahováním-nic.(Na jaře si sedla asi až po 200km)Po hodině letěla ven, a nasadil jsem starý plášť, který mi už víc jak rok visí na hřebíku, a ten napoprvé hází 1mm -to je v poho. Během ladění gum mi ještě kolo spadlo tak dobře, že se mi ohnula přehazka, a to jsem byl opravdu v sedmém nebi. Takže místo abych vyrazil už v 13hod, tak až v 15hod, že si najedu svůj okruh 60km/1300m stoupání. Na druhém kopci mi zvoní mobil, a kamarád mě tahá, že si projedeme druhé kolo Oderské mlýnice. Zrychlený přesun na místo určení, tam jsem ho ukecal, že tam nepojedem, protože jsme 20km daleko, a už mě vleče 20km lesem a sajrajtem. S hrůzou jsem zjistil, že výjezdy OK, ale sjezdy a technika, to se mi svírá prcka a svirají se mi i ruce na brzdách, takže budu muset víc lítat po lese, abych to nějak rozjezdil.. Ale dopadl jsem lépe, než kamarád. Hodinu po dojezdu domů mi volal, že se chvíli po našem rozdělení poblil, a doma se válí v křečích.No řeknu Vám, není nad krásně strávené nedělní odpoledne .tak tomu říkám mazec..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Dnes mě přišli šlapky zpátky, dotáhnuté, promazané, vše prý ok" Žádné komponenty v nich neměnily, takže odpo vyrážím a dám jim co proto, ať vidím, jestli to je fakt ok, ale vůle žádná, tak snad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Afriko, to se dělá běžně,,víme o závadě ale nevíme kolik lidí to má..takže až se někdo ozve tak mu to vyměníme napíšeme závada se neprojevila uděláme na oko servis ať jde poznat že se do toho zasahovalo a nevědělo se proč a vyřešeno, standardní strategie asijských výrobců zejména pak Samsungu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Dnes mě přišli šlapky zpátky, dotáhnuté, promazané, vše prý ok" Žádné komponenty v nich neměnily, takže odpo vyrážím a dám jim co proto, ať vidím, jestli to je fakt ok, ale vůle žádná, tak snad tak je otázkou jestli se to opět nepovolí,je potřeba to pořádně projet a když to udělá znova,šel bych do jiné značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 já dnes dávám pauzu,cítím že potřebuju voraz a navíc mě čekají odpo třídní schůzky letos prvníaspoň pak nachystám kola na další dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Dnes mě přišli šlapky zpátky, dotáhnuté, promazané, vše prý ok" Žádné komponenty v nich neměnily, takže odpo vyrážím a dám jim co proto, ať vidím, jestli to je fakt ok, ale vůle žádná, tak snad V. I. Lenin: Učit se, učit se, učit se. http://cesky-jazyk.okhelp.cz/gramatika/shoda-podmet-prisudek.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Prygl trail si vybral další daň je to tam rok od roku horšíhttp://brnensky.denik.cz/nehody/cyklista-se-zritil-ze-svahu-u-hradu-veveri-20140906.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Dík, jsem ani nevěděl, že něco takovýho existuje Dal jsem si to do oblíbených, tak to zkusíme příště V. I. Lenin: Učit se, učit se, učit se. http://cesky-jazyk.okhelp.cz/gramatika/shoda-podmet-prisudek.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 tak to vypadá že nám končí na chvíli pěkné počasí....dnes jsem nachystal kola na další dny,ale co jsem koukal bude asi hnusně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Na východě masakr, hlásím bouřku jako kráva ....ale zítra jedu ať je jak je, dnes jsem to nestihl a musím strašně vyzkoušet ty opravený šlapky tak to vypadá že nám končí na chvíli pěkné počasí....dnes jsem nachystal kola na další dny,ale co jsem koukal bude asi hnusně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Sinoba, moc pekny. Muzes prosim napsat něco vic? Kdysi jsem cetl, za na SK s kolem skoro do lesa nesmis. Jakej je podklad a obtiznost?diky tlDo lesa na biku možeš isť všade v pohode len na motorke a štvorkolke nemožeš sú tu všetky typy obtiažnosti tam to aj je na tých tabulkách vidieť farebné označenie typu zátaže. Podkad je zem také lesné chodníčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Dík, jsem ani nevěděl, že něco takovýho existuje Dal jsem si to do oblíbených, tak to zkusíme příště Drahý Afričane, díky za veskrze pozitivní reakci. Možná na sklonku života napíšeš bestseller o beskidském (nebo kousek vedle?) bikingu, která bude bezchybně napsaná jen díky prudě na Chronomágu roku 2014. Je to tak, život ovlivňují maličkosti, ale člověk nesmí být... nerad bych dostal ban. Jen piš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Drahý Afričane, díky za veskrze pozitivní reakci. Možná na sklonku života napíšeš bestseller o beskidském (nebo kousek vedle?) bikingu, která bude bezchybně napsaná jen díky prudě na Chronomágu roku 2014. Je to tak, život ovlivňují maličkosti, ale člověk nesmí být... nerad bych dostal ban. Jen piš!no já nevím,když už tu Afriho tak poučuješ tak by to chtělo jít i malinko do sebe ne? http://cs.wikipedia.org/wiki/Beskydy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 bajkeri, nerejte ;-) Afri uz tu nekolikrat psal, ze s tim ma problem, diky pobytu v cizine. Ja osobne toto prehlizim..nejsme v ustavu pro cesky jazyk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 já si to taky myslím,prostě každej není "češtin" a taky to přehlížím a neřeším ...jsme tu přeci od toho abychom si aspoň virtuálně pokecali a probrali vše nejen okolo kol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Hehe, asi polský spelling z anglického "Best kid", težko říct, nepamatuju si to... Já nereju, já jen pomáhám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Jak to je s tou potrefenou husou....?no já nevím,když už tu Afriho tak poučuješ tak by to chtělo jít i malinko do sebe ne? http://cs.wikipedia.org/wiki/Beskydy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Potrefená husa je nejlíp s bramborovým knedlíkem a červeným zelím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Se zelím a s houskovým .... Potrefená husa je nejlíp s bramborovým knedlíkem a červeným zelím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky