spineshank Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 kdyz jsem u tech brzd tak zvazuji ze pres zimu asi koupim SLX misto Elixiru 4. Myslite ze muzu nechat avidi kotouce na slx brzdice?myslím že můžeš,ale když už bych něco takové dělal udělal bych to komplet a dal si Ice Tech brzdy i kotouče
shotik Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 spine: to uz by byl moc velkej luxus ne ? ja nemam sanci je zavarit:) Ice Tech bude spis na nakej velkej sesup ne?
spineshank Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 no nevím,cenově tě to vyjde +- stejně a ty Ice tech kotouče jsou z více vrstev takže líp odvádí teplo...já je teď testl v ráji a musím říct že v těch sjezdech fungovali naprosto super za kolik máš ty SLX brzdy??
Gustaf Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 teda ty seš teda šamponek vše sladěný od Giantu musí být helet, neni dolezity to umet, ale dobre u toho vypadat :-D :-D :-D
shotik Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 spine: notak komplet bez kotoucu jsou SLX za nejakych 2,7-2,8k
spineshank Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 helet, neni dolezity to umet, ale dobre u toho vypadat :-D :-D :-Djj to je jasný,taky si to myslím můj skill je totoiž proklatě nízkej,ale snažím se...o tom žádná
spineshank Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 spine: notak komplet bez kotoucu jsou SLX za nejakych 2,7-2,8ktak kdybys chtěl komplet XT i s Ice Tech můžou být jen o litr víc
shotik Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 Spine: jako ze to jde sehnat obecne nebo ty mas nejaky podpultovy nakupy? s tema hadrama to vubec neresim Michanice hadr. jen se snazim mit stejnou barvu abych nebyl jak strakatec.
spineshank Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 tak myslím že když pogooglíš tak to najdeš,většinou je cena okolo 4500,ale já je třebas za tu cenu sehnal tuším 3890,-jaký kotouče máš180/160??
spineshank Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 tak to máš ty samý co já,máš centerlock nebo 6děr??
spineshank Odesláno 10. října 2014 Nahlásit Odesláno 10. října 2014 asi nejdrsnější bike video co jsem viděl něco bych asi nedal,neuvěřitelný kousky co uměj na tom
shotik Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 tak to máš ty samý co já,máš centerlock nebo 6děr??6ti díra
kupko Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 ciwe,tak jsem s toho jelen..jak sem mel vcera tu brzdu rozebranou, tak dnes sem jel do prace a vse v pohode..uz i zabira v pohode. pritom desky maj 1mm a je na nich znatelnej zarez od kotouce. tak nechat je vymenit nebo ne?Rozhodne vymenit desky nejsou tak drahe a neni dobre aby bystky byly tak moc vysunute ven z prasatkammmuze ti pak pripadat ze mas malo kapaliny.
kupko Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 kdyz jsem u tech brzd tak zvazuji ze pres zimu asi koupim SLX misto Elixiru 4. Myslite ze muzu nechat avidi kotouce na slx brzdice?Dobra volba Avid sundej dej Schimano co se tyce kotoucu nechat je tam muzes nic mene dal bych nove Shimano nemusi to byt vyslovene ice staci SLX.
kupko Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 no nevím,cenově tě to vyjde +- stejně a ty Ice tech kotouče jsou z více vrstev takže líp odvádí teplo...já je teď testl v ráji a musím říct že v těch sjezdech fungovali naprosto super za kolik máš ty SLX brzdy??Ice jsou ze 3 vrstev prostredni cast je z hliniku pro odvod tepla a bocni brzdna cast je nerez s kombinaci desek s chladicem je teplota kotouce uz znatelne mensi nez u desek a kotouce bez ice.
African Odesláno 11. října 2014 Nahlásit Odesláno 11. října 2014 Tak po dvouch týdnech zpátky na kole, luxusní počasí a navíc jsem teď objevil v Polsku úplně novou hospodu obklopenou rybníčkama, pivo Zubr už je na stole, pstruh na grilu, hotová nirvána, co víc si může člověk přát :-)
Doporučené příspěvky