Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hosi uz se tam tesim. Jeste zitra prezit v office, pak na moravu a pomalu balit.

Napadlo mne paru dotazu.

Kdy planujete prijezd ve ctvrtek?

Co si berete sebou na jidlo pres den?

A jen utvrzeni, periny budou, ze jo?

P.S.: go pro beru ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Hosi uz se tam tesim. Jeste zitra prezit v office, pak na moravu a pomalu balit.

Napadlo mne paru dotazu.

Ve ctvrtek to vidim tak mezi 3-4 p.m.

Jidlo asi budu řešit oplatky, jablka, musli tycky atd. Muzeme naplanovat trasy tak abychom se kolem nejake hospody mihli.

Periny budou.

Odesláno

Já chci moje prodávat příští rok a už teď jsem s toho divnej, beru ho jako kámoše, bude to těžké loučení anebo si ho možná nechám :-)

já bajk neberu jako domácího mazlíčka, ale jako spotřebak. tak jasné, staram se o něj víc jak o manželku, ale když chci jinej,tak s tím nemám problém. taky chci neco kolem 80k max...tak uvidíme,co bude
Odesláno

já bajk neberu jako domácího mazlíčka, ale jako spotřebak. tak jasné, staram se o něj víc jak o manželku, ale když chci jinej,tak s tím nemám problém. taky chci neco kolem 80k max...tak uvidíme,co bude

Vyplatí se to vůbec prodat? Sem do cannona nastrkal kolem šedesáti a co dostaneš, budu rád když pět a dvacet, no a to ho radši nechám v rodině. 

Odesláno

Napadlo mne paru dotazu.

Já zítra navečer kolem sedmé, pokud nezabloudím, mám sebou 3x musli sušenku a 1x banán, takže občas ta hospoda po cestě by nebyla blbá :D Peřiny tam mají, ale pro jistotu beru spacák jako vždy a všude... Kluci když tam budete tak brzy a někde potkáte infocentrum, vemte mi tam prosím Vás někdo cyklo mapu, u nás jediná vyprodaná a já jedu přes Polsko, takž asi nebude kde, dík.

Odesláno

Vyplatí se to vůbec prodat? Sem do cannona nastrkal kolem šedesáti a co dostaneš, budu rád když pět a dvacet, no a to ho radši nechám v rodině.

však sem ho kupoval před rokem. pc 65tis...takže letos si myslím,ze kolem 40k půjde v pohodě....nic sem do něj nenarval...jen novej řetěz a zadní plášť....teleskop bude novej. takže bajk než investic
Odesláno

však sem ho kupoval před rokem. pc 65tis...takže letos si myslím,ze kolem 40k půjde v pohodě....nic sem do něj nenarval...jen novej řetěz a zadní plášť....teleskop bude novej. takže bajk než investic

Takže jezdíš v průměru za 25 ročně, no to opravdu jde, ty jsi ďábel  :lol2:

Odesláno

Takže jezdíš v průměru za 25 ročně, no to opravdu jde, ty jsi ďábel  :lol2:

myslím že nedával David plnou cenu,takže to nebude takovej rozdíl při prodeji pro něj

Odesláno

No tak ja beru na jídlo několik musli hodně banánů,klobásky, sýr oštěpok chleba;koňak, něco na zobani oblečení ENDURA :-) a dobrou náladu :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

Afri, beze zmeny :( , akorat jak jsem zvklej se hejbat a ted nic nedelam tak mam roupy a premyslim, ze prodam bike... :)Radsi ani nebudu pocitat, za kolik jezdim :)

Odesláno

Afri, beze zmeny :( , akorat jak jsem zvklej se hejbat a ted nic nedelam tak mam roupy a premyslim, ze prodam bike... :)Radsi ani nebudu pocitat, za kolik jezdim :)

Aha, já myslel že jsi měl nějáký průšvih když si tak na rychlo zrušil víkend, tak aspoň že jsi v pohodě :cheers:  Klidně si to zpočítej, dráž než Gustaf určitě nejezdíš... :lol2:

Odesláno

prodat bike?

to snad ne,co je s tebou?nějaký zadravotní potíže nebo co se dějě?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...