kupko Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 pěkný ale chybí ti tam prsty....D:-) jezdim kratke :-) dlouhe jen kdyz je zima :-)
Rifik Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Konečně je doma, zítra můžu dokončit přestavbu :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Jiřina Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 Hosi uz se tam tesim. Jeste zitra prezit v office, pak na moravu a pomalu balit. Napadlo mne paru dotazu. Kdy planujete prijezd ve ctvrtek?Co si berete sebou na jidlo pres den?A jen utvrzeni, periny budou, ze jo? P.S.: go pro beru Sent from my iPhone using Tapatalk
Jiřina Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Odesláno 17. května 2016 A norska predpoved Sent from my iPhone using Tapatalk
roura74 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Hosi uz se tam tesim. Jeste zitra prezit v office, pak na moravu a pomalu balit. Napadlo mne paru dotazu. Kdy planujete prijezd ve ctvrtek?Co si berete sebou na jidlo pres den?A jen utvrzeni, periny budou, ze jo? P.S.: go pro beru Sent from my iPhone using TapatalkVe ctvrtek to vidim tak mezi 3-4 p.m. Jidlo asi budu řešit oplatky, jablka, musli tycky atd. Muzeme naplanovat trasy tak abychom se kolem nejake hospody mihli. Periny budou.
Gustaf Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Já chci moje prodávat příští rok a už teď jsem s toho divnej, beru ho jako kámoše, bude to těžké loučení anebo si ho možná nechám :-)já bajk neberu jako domácího mazlíčka, ale jako spotřebak. tak jasné, staram se o něj víc jak o manželku, ale když chci jinej,tak s tím nemám problém. taky chci neco kolem 80k max...tak uvidíme,co bude
African Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 já bajk neberu jako domácího mazlíčka, ale jako spotřebak. tak jasné, staram se o něj víc jak o manželku, ale když chci jinej,tak s tím nemám problém. taky chci neco kolem 80k max...tak uvidíme,co bude Vyplatí se to vůbec prodat? Sem do cannona nastrkal kolem šedesáti a co dostaneš, budu rád když pět a dvacet, no a to ho radši nechám v rodině.
African Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Hosi uz se tam tesim. Jeste zitra prezit v office, pak na moravu a pomalu balit. Napadlo mne paru dotazu. Kdy planujete prijezd ve ctvrtek?Co si berete sebou na jidlo pres den?A jen utvrzeni, periny budou, ze jo? P.S.: go pro beru Sent from my iPhone using Tapatalk Já zítra navečer kolem sedmé, pokud nezabloudím, mám sebou 3x musli sušenku a 1x banán, takže občas ta hospoda po cestě by nebyla blbá Peřiny tam mají, ale pro jistotu beru spacák jako vždy a všude... Kluci když tam budete tak brzy a někde potkáte infocentrum, vemte mi tam prosím Vás někdo cyklo mapu, u nás jediná vyprodaná a já jedu přes Polsko, takž asi nebude kde, dík.
Gustaf Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Vyplatí se to vůbec prodat? Sem do cannona nastrkal kolem šedesáti a co dostaneš, budu rád když pět a dvacet, no a to ho radši nechám v rodině.však sem ho kupoval před rokem. pc 65tis...takže letos si myslím,ze kolem 40k půjde v pohodě....nic sem do něj nenarval...jen novej řetěz a zadní plášť....teleskop bude novej. takže bajk než investic
African Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 však sem ho kupoval před rokem. pc 65tis...takže letos si myslím,ze kolem 40k půjde v pohodě....nic sem do něj nenarval...jen novej řetěz a zadní plášť....teleskop bude novej. takže bajk než investic Takže jezdíš v průměru za 25 ročně, no to opravdu jde, ty jsi ďábel
spineshank Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Konečně je doma, zítra můžu dokončit přestavbu :-) Sent from my iPhone using Tapatalktak hlavně pořádně dotáhnout a lepidlo na šrouby
spineshank Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Takže jezdíš v průměru za 25 ročně, no to opravdu jde, ty jsi ďábel myslím že nedával David plnou cenu,takže to nebude takovej rozdíl při prodeji pro něj
kupko Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 No tak ja beru na jídlo několik musli hodně banánů,klobásky, sýr oštěpok chleba;koňak, něco na zobani oblečení ENDURA :-) a dobrou náladu :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Afri, beze zmeny , akorat jak jsem zvklej se hejbat a ted nic nedelam tak mam roupy a premyslim, ze prodam bike... :)Radsi ani nebudu pocitat, za kolik jezdim
wave ceptor Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 To není vůbec špatný nápad. Aspoň bude důvod potom koupit nový.
African Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Afri, beze zmeny , akorat jak jsem zvklej se hejbat a ted nic nedelam tak mam roupy a premyslim, ze prodam bike... :)Radsi ani nebudu pocitat, za kolik jezdim Aha, já myslel že jsi měl nějáký průšvih když si tak na rychlo zrušil víkend, tak aspoň že jsi v pohodě Klidně si to zpočítej, dráž než Gustaf určitě nejezdíš...
spineshank Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Afri, beze zmeny , akorat jak jsem zvklej se hejbat a ted nic nedelam tak mam roupy a premyslim, ze prodam bike... :)Radsi ani nebudu pocitat, za kolik jezdim prodat bike?to snad ne,co je s tebou?nějaký zadravotní potíže nebo co se dějě?
Doporučené příspěvky