Přejít na obsah

Omegy

Jerryl

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Bohužel nejsem dodavatel (moje provize je jen lahev whisky) a Karl-Heinz (viz jiné vlákno) je normální člověk, který má jiné zaměstnání. Tj. nelze jen tak zjišťovat ceny pro orientaci. Dávejte mi (nebo přímo K-H) vědět až ve chvíli, kdy jste si jisti, že je chcete. jasně, pak si je ještě můžete koupit jinde - no problem - jen by pak k cenovým nabídkám přistupoval laxně, kdyby se chytilo jen 5% požadavků. Proto prosím nezneužívat.

Ale pro orientaci - moje Speedmastery stály cca 1300 EUR v době, kdy se tady prodávaly tuším za 55 nebo 60 tCZK. Tipnul bych, že poměr bude stejný i u těchhle.

Jinak poslední nákupy, co šly přese mne byly Navitimer na oceli 3300, Chronomat na oceli 3100, dámské Colt cca 1400 EUR.

Mam zajem,Omega 253180,Bondovky to je moje laska.Pokud mi pomuzes je sehnat,budu rad.Super whiskey se uz chysta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po měsících...
Včera se mi dostalo možnosti koupiti zhruba takovéto Omegy: http://www.omega.ch/index.php?id=304&p...&no_cache=1

Model. č. 3520.50.00

Na ebay jsou třeba tady:http://cgi.ebay.com/NEW-OMEGA-SPEEDMASTER-DAY-DATE-CHRONO-WATCH-3520-50-00_W0QQitemZ110085972996QQcategoryZ31387QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

Jsou koupené u nás v lednu 07 se všemi doklady krabicí, prostě komplet. Cena je 35tis (faktura 56)

Mám silné nutkání udělat si radost, ale je to na mě sakra hodně peněz. Původně jsem měl v plánu hamiltony khaki chrono z ebaye, které by vyšly cca o 20 tis levněji.

Co od vás chci je rada. Vzít/nevzít

Je to hrozný pokušení.

pokial sa rozhodujes medzi hamilton a omega tak si sprav radost s Omegou :)

Odkaz ke komentáři

pokial sa rozhodujes medzi hamilton a omega tak si sprav radost s Omegou :)

Mám 3211.30 a pokud se Ti Speedmastery líbí, neváhej. Cena 35 000 je super a hodinky taky. Ty moje mají dnes cca -15 sek. za 3 až 4 měsíce od posledního seřízení (už nevím, kdy jsem je naposled seřizoval). :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Mám 3211.30 a pokud se Ti Speedmastery líbí, neváhej. Cena 35 000 je super a hodinky taky. Ty moje mají dnes cca -15 sek. za 3 až 4 měsíce od posledního seřízení (už nevím, kdy jsem je naposled seřizoval). :thumbsup_anim:

Pokud mě zrak neklame,tak jsou to Seemastery,ne speedmastery.

Odkaz ke komentáři

Pokud mě zrak neklame,tak jsou to Seemastery,ne speedmastery.

3211.30 jsou Speedmaster Date Automatic Chronometer. Až budu mít chvíli čas, změním si avatar.

A kolega Jerryl píše rovněž o Speedmasterech. Sorry, teprve teď jsem si všimnul, že reaguji na rok starý příspěvek.

Upraveno uživatelem bedan
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...