gas Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 díky, sehnat kvalitní, masivní a jednobarevný řemen v barvě lunety, hmm ... třeba nějak pěkně prošitý, jdu hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 díky, sehnat kvalitní, masivní a jednobarevný řemen v barvě lunety, hmm ... třeba nějak pěkně prošitý, jdu hledat Myslím, že by ti mohl pomoci (čti vyrobit) simon - www.sima-prague.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 u takových hodinek je nejlepší kovový tah nebo kaučukový pásek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 Myslím, že by ti mohl pomoci (čti vyrobit) simon - www.sima-prague.com díky, jdu tam brouzdat baza: mám rád kůži, tak proč to alespoň nevyzkoušet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2007 díky, jdu tam brouzdat baza: mám rád kůži, tak proč to alespoň nevyzkoušet ale jo, proč ne, ja taky rád ´pořád něco zkouším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pam firenze Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2007 no omegu som nikdy nemal moc rad... ale po prvom ostychu a kupe PO seamastra sa to zmenilo... myslim ze neprohloupis go4it... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puchma Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2007 Bohužel nejsem dodavatel (moje provize je jen lahev whisky) a Karl-Heinz (viz jiné vlákno) je normální člověk, který má jiné zaměstnání. Tj. nelze jen tak zjišťovat ceny pro orientaci. Dávejte mi (nebo přímo K-H) vědět až ve chvíli, kdy jste si jisti, že je chcete. jasně, pak si je ještě můžete koupit jinde - no problem - jen by pak k cenovým nabídkám přistupoval laxně, kdyby se chytilo jen 5% požadavků. Proto prosím nezneužívat. Ale pro orientaci - moje Speedmastery stály cca 1300 EUR v době, kdy se tady prodávaly tuším za 55 nebo 60 tCZK. Tipnul bych, že poměr bude stejný i u těchhle. Jinak poslední nákupy, co šly přese mne byly Navitimer na oceli 3300, Chronomat na oceli 3100, dámské Colt cca 1400 EUR. Mam zajem,Omega 253180,Bondovky to je moje laska.Pokud mi pomuzes je sehnat,budu rad.Super whiskey se uz chysta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2007 Jen pro zpestreni sem hodim jeden odkaz http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=84948 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlabka Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2008 Nemáte někde foto černých Seamastrů s řemenem z kůže? Našel jsem jen PO:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlabka Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2008 Díky To jsem snad ani neměl vidět.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2008 (upraveno) Viktore moc pekna fotka, nemas takovych vic ? Upraveno 6. února 2008 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2008 Včera se mi dostalo možnosti koupiti zhruba takovéto Omegy: http://www.omega.ch/index.php?id=304&p...&no_cache=1 Model. č. 3520.50.00 Na ebay jsou třeba tady:http://cgi.ebay.com/NEW-OMEGA-SPEEDMASTER-DAY-DATE-CHRONO-WATCH-3520-50-00_W0QQitemZ110085972996QQcategoryZ31387QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem Jsou koupené u nás v lednu 07 se všemi doklady krabicí, prostě komplet. Cena je 35tis (faktura 56) Mám silné nutkání udělat si radost, ale je to na mě sakra hodně peněz. Původně jsem měl v plánu hamiltony khaki chrono z ebaye, které by vyšly cca o 20 tis levněji. Co od vás chci je rada. Vzít/nevzít Je to hrozný pokušení. pokial sa rozhodujes medzi hamilton a omega tak si sprav radost s Omegou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2008 pokial sa rozhodujes medzi hamilton a omega tak si sprav radost s Omegou Mám 3211.30 a pokud se Ti Speedmastery líbí, neváhej. Cena 35 000 je super a hodinky taky. Ty moje mají dnes cca -15 sek. za 3 až 4 měsíce od posledního seřízení (už nevím, kdy jsem je naposled seřizoval). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
---- Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2008 Mám 3211.30 a pokud se Ti Speedmastery líbí, neváhej. Cena 35 000 je super a hodinky taky. Ty moje mají dnes cca -15 sek. za 3 až 4 měsíce od posledního seřízení (už nevím, kdy jsem je naposled seřizoval). Pokud mě zrak neklame,tak jsou to Seemastery,ne speedmastery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2008 (upraveno) Pokud mě zrak neklame,tak jsou to Seemastery,ne speedmastery. 3211.30 jsou Speedmaster Date Automatic Chronometer. Až budu mít chvíli čas, změním si avatar. A kolega Jerryl píše rovněž o Speedmasterech. Sorry, teprve teď jsem si všimnul, že reaguji na rok starý příspěvek. Upraveno 6. února 2008 uživatelem bedan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se