Přejít na obsah

Co nosí vaše protějšky


Návštěvník Bedjasson

Doporučené příspěvky

Nemůžu k tomu nic moc říct, odborník nejsem, jen jak píšu, jsem se hodně koukala na vintážní seiko, citizen a orient, a takovýhle divoký barvy - na "oblekovkách" - jsem viděla vždycky jenom na vylepšených hodinkách z Indie. Nikdy ne na rezavých klumpech. 

Divoký barvy na těch limitkách - to máš pravdu, že tam jsou a patří tam. Na Orient crystal - to stejný. Ale na těch obyčejných seiko pětkách a ekvivalentních citizen mi připadají nepatřičně. Chápeš, máš Omega Seamaster s vlnkama, a kdybys ty samý vlnky viděl na Speedmaster, tak by sis neřekl "hezký NOS!", ale "to je divný, to tam nepatří". 

 

 


Dobre postrehy, jen bych upozornil, ze  podobne divoka barva muze byt i na originalnich hodinkach z japonska. Dej si do googlu treba "SRPB75K thailand" nebo "Orinet SK Crystal purple" (ono obecne SK Crstal se delali ve vyraznych barvach)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen tak pro zajimavost, asi pred 15 lety jsem od byvaleho tchana dostal k narozeninam toto, jen podotykam vzivote sem to nemel na ruce a musel jsem se hodne pretvarovat jak jsem rad co jsem dostal za hodnotnej darek ale ta fialova tam je

post-49477-0-39527000-1546888380_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Moje paní nikdy hodinky nenosila, ale nakonec se mi podařilo ji zblbnout a pořídil ji sarb033. Teď je v podstatě nedá z ruky. O to víc mě překvapilo, když jsem dnes při focení musel posunot datum o 14 dní...:-)

post-53186-0-52735400-1549223360_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No... takové růžové od Hilfigera ......a teď příjde změna neb pro klid v domácnosti jsem musel přistoupit na barter ve stylu že jí koupím Apple watch a ona nebude nadávat že vyhazuju peníze za moje teď plánované bondovky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...