CEGY Odesláno 15. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 Ahoj CEGY, prosím o info kolik ten jeden SHROUD stál a případně o kontakt na HAROLDA (odkud je?) a potom taky jak to dopadlo, zda se musí či nemusí sundávat korunka.díkyNa co píšu ty SZ, když to pak stejně nikdo nečte..
PetrM Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Monstra na koupališti, k tomu ještě další Sport 5.
gab79 Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Neví někdo jestli jdou monstra nějak poštelovat - zdá se mi, že se až moc předcházejí. Jde s tím něco udělat ? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Frostie Odesláno 20. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2013 Neví někdo jestli jdou monstra nějak poštelovat - zdá se mi, že se až moc předcházejí. Jde s tím něco udělat ? Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2a proč by nešly? Jsou to standardní automaty, bude nutno navštívit hodináře.
IPokorny Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Nemám rád toto fórum.... Též jsem neodolal a od včerejška mám na ruce černá monstra SKX779K. Myslím, že to budou moje hodně používané hodinky.Objednáno a doručeno z CreationWatches za 5 dní.
lub Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Nemám rád toto fórum.... Též jsem neodolal a od včerejška mám na ruce černá monstra SKX779K. Myslím, že to budou moje hodně používané hodinky.Objednáno a doručeno z CreationWatches za 5 dní.tak gratuluji. jsou to takový poctivý, plnotučný hodinky s velkým charizma.
emef Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Nemám rád toto fórum.... Též jsem neodolal a od včerejška mám na ruce černá monstra SKX779K. Myslím, že to budou moje hodně používané hodinky.Objednáno a doručeno z CreationWatches za 5 dní.Cool, Monstra jsou nejvíc. Půjdu do nich potřetí. Na kolik vyšly i s dopravou, DPH a těmahle srandama?
Vanilla Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Monstra na koupališti, k tomu ještě další Sport 5. DSCN2882.JPG DSCN2879.JPG Prosím, co je to za řemen? Díky
Skřet Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Jak "Black Monster", tak "Orange Monster" jsou dobré hodinky. Taky se mi nejdříve moc nelíbili, ale pak jsem si je vyzkoušel a hned jsem koupil černé. 7S26 není moc přesný. Monstra jsou ale hodně bytelné hodinky a není na nich tolik vidět, že jsou nošené (hodně drobných škrábanců se na nich ztratí + hardlex sklo je opravdu tvrdé a poškrábeš ho až za dlouhou dobu). Z toho důvodu je mám na doma. Kdybych je nekupoval před 5 lety na azwatch.cz, tak bych si teď koupil oranžové a s kalibrem 4R36. Co se týká vzhledu tak bych šel už jen do oranžových. Černé jsou sice fajn, ale jsou hodně usedlé na to, že celkový design hodinek je dost ulítlej. Jestli můžu doporučit, tak kup SRP309J1(4R36), ale budou o cca. 2500 dražší než s "old school" s 7S26.
karel hb Odesláno 21. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Jak "Black Monster", tak "Orange Monster" jsou dobré hodinky. Taky se mi nejdříve moc nelíbili, ale pak jsem si je vyzkoušel a hned jsem koupil černé. 7S26 není moc přesný. Monstra jsou ale hodně bytelné hodinky a není na nich tolik vidět, že jsou nošené (hodně drobných škrábanců se na nich ztratí + hardlex sklo je opravdu tvrdé a poškrábeš ho až za dlouhou dobu). Z toho důvodu je mám na doma. Kdybych je nekupoval před 5 lety na azwatch.cz, tak bych si teď koupil oranžové a s kalibrem 4R36. Co se týká vzhledu tak bych šel už jen do oranžových. Černé jsou sice fajn, ale jsou hodně usedlé na to, že celkový design hodinek je dost ulítlej. Jestli můžu doporučit, tak kup SRP309J1(4R36), ale budou o cca. 2500 dražší než s "old school" s 7S26.Co se týká kalibru, mám přesně opačnou zkušenost. Kalibr 7Sxx je dle mých zkušeností daleko přesnější než 4Rxx. Moje Atlasy (7S36), když si po třech měsících sedly, tak se pohybují zhruba +7s do týdne ve všech režimech a manželčiny SRPY (4R36) utíkají jako blázen, i po záběhu dělají minutu denně do plusu a to už jsou potřetí na seřízení (a pan hodinář opravdu umí), ale začíná být nešťastný. Bohužel nemají odchylku stabilní, den jdou přesně a potom se za půl dne předejdou o minutu. Takže můj laický názor je ten, že staré, vyzkoušené kalibry bez hackingu a ručního nátahu jsou odolnější vůči okolním vlivům (změna teploty, polohy, nošení a klidový stav atd.), ale mohu se mýlit. Tento názor jsem si udělal na základě příspěvků ohledně přesnosti jednotlivých kalibrů od zdejších členů. Takže výhoda hackingu a ručního nátahu u hodinek, které mám denně na ruce pro mne není až takovým argumentem oproti kalibru s vyšší a stabilnější přesností. Prosím, nebrat mne za slovo, vycházím ze svých zkušeností a ze svého sledování, spousta lidí to může mít naopak. A navíc, jak se tu mockrát řešilo, starý monstra maj mnohem větší koule a nevidím tedy důvod připlácet nemalou sumu pouze za "lepší kalibr", když se jedná o identické hodinky a korunka i indexy jsou dle mého soudu na starých monstrech monstroznější.
PetrM Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Prosím, co je to za řemen? DíkyHirsch Carbon od Viktora ze StrapShop.cz. Je vynikající.
PNS Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2013 Po cca 3/4 roce jsem svým monstrům koupil origo gumu Z20, a hodinky, který na tahu budily zasloužený respekt, nyní dostaly ten pravý sportovní nádech. Rozhodně doporučuju, a nevím, co proti ní kdo má, jako že je tvrdá a kdesicosi Jak mě předtím Monstra hodně bavily, baví mě ještě víc. A s povděkem kvituju vrtaný nožičky, easy manipulace.Takže tah šel na nějaký čas do šuplíku, jen musím dát pozor aby mi při sundavání nespadly, jak tu někdo po změně tahu na řemen popisoval.
IPokorny Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 (upraveno) Cool, Monstra jsou nejvíc. Půjdu do nich potřetí. Na kolik vyšly i s dopravou, DPH a těmahle srandama?Cena 151? (teď 149?), doprava 0,-, DPH 263,- Tedy za hubičku... Upraveno 22. srpna 2013 uživatelem IPokorny
gab79 Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Krásná cena - já dával nedávno 153 liber, ale zase šly z UK, takže bez cla a DPH. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
t.p Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Mam nová černá monstra s 4R36 a jsem naprosto spokojen.Jednou za měsíc je šoupnu o minutu zpět a mam vystaráno,protože mi dělají stabilní odchylku +2 vteřiny denně. O výhoděhackingu a ručním nátahu netřeba mluvit Nic ve zlém, ale kdo si myslí, že nová monstra nemají koule, tak je to čistě jeho problém
Vanilla Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 Hirsch Carbon od Viktora ze StrapShop.cz. Je vynikající. Díky. Mrknu na to :-)
flivver Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2013 kde kupit zelene monstra? Ak máš na mysli SKZ277, tak napríklad v Thajsku sa občas objavia okolo 900 Eur...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se