Přejít na obsah

Zase ta Monstra


karel hb

Doporučené příspěvky

Protože mi ještě nedošly objednané stěžejky, tak jsem zatím zkusil nahodit řemen od Riosu.

Úplně špatné to není, ale asi by se víc hodil na nová, protože to bílé prošití by šlo lépe k indexům... Každopádně ty tlusté stěžejky jsem tam dal úplně v pohodě :)

 

post-33388-0-19659000-1396192784_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je 311 s čímkoliv stříbrným. Ještě bílý dny a datum, kyklopa a korunku ve stříbrný a je to skvělá limitka  ;)

 

 

Strocek: Pěkný auto :)

 

yaro: Až ma tu černou korunku se mi to líbí :)

 

Tu černou korunku fakt nechápu... možná je majitel fajnšmekr...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Seiko teda môžem ale toto mi príde ako keď mám dve identické autá rovnakej značky ale červené je 5x drahšie ako modré.

Som netušil, že v Japonsku je farba taká drahá. O tom, že u niektorých Monster limitiek je ešte aj najdrahší kyklop na svete ani nehovorím.

 

Toto je naozaj otázka ponuky a dopytu, nie ceny farby a kyklopa. Skús hodit reč s filatelistami a rozprávať im o cene kúska papiera.

 

Ja som po pár dňoch nosenia stále spokojný s Blue Monster. Štve ma len ten stock náramok, dúfam že bude priestor na jeho výmenu za čosi fajné (napr.super kožu).

 

F.

 

Ja len aby si nezavádzal ostatných, tie tvoje sú SRP455 a nie sú to klasické Blue Monster. Zatiaľ ako najčastejšie označenie som našiel Power Blue alebo Sky Blue. S remeňom ešte vydrž, aj ja som najprv nadával a potom sa mi zapáčil.

 

Snow a zelený jsou na fotkách docela hezký. Jako ale na fotkách, když se to umí, je hezký všechno. To chce vidět na živo. Jinak limitky první generace mají jinej strojek než jedničky a dvojky. 23 jewels bez hackingu a možnosti natáhnutí korunkou, ale je to standardní seiko strojek co se dával i jinam tuším, že do 5 sport. Limitka zamba má už novej 24jewels.

 

Ty ceny by mě zajímaly jestli byly takový když ty limitky vyšly na světlo světa a nebo je to prostě cena spekulantů. Je jasný, že limitka by měla bejt trošku dražší právě kvůli té nevšednosti, že to nemá každý, ale zase nesmí to bejt za nesmysl...

 

Jinak asi nejhezčí limitka je málo viděná  srp459 a srp457, na ní je dobrý, že to není kýčovka  :)

 

Predvčerom som všetky tie limitky videl osobne okrem žltých. Naozaj aj mne sa najviac páčili Snow Monster, tie sú neskutočne podarené a potom zelené, aj tie sú fajn. Naopak, modré a červené mi teda neučarovali. Čo sa týka Sun and Moon, tak Sun sú dosť nevýrazné, to slnko sa celkom stráca, kyklop tomu ešte pridáva. Moon sú IMHO lepšie. Pôvodne som myslel, že si ich kúpim, ale s tou PVD úpravou a farbou ciferníka to už nie sú hodinky pre mňa, sú skôr také neformálno-mladistvé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...