Přejít na obsah

Zase ta Monstra


karel hb

Doporučené příspěvky

Já měl oboje a když jsem prvně viděl, jak svití nové, tak nebylo o čem diskutovat :) Ale nové jsem už prodal a mám jen staré... 

 

O tý lumi se tu vedly diskuze v tomhle vlákně a každej vařil z vody a co si myslí a z fotek z netu... No je jasný, že každýmu svítili nejvíc ty jeho (ať šlo o nový a nebo starý :) ). Jestli si dobře vzpomínám tak je tady nikdo z diskutujících vedle sebe neporovnával, takže je dobře, že to někdo konečně udělal a budu ti muset věřit  ;) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jasný :) Já měl v jeden čas oboje. Ale klidně to může být, že moje staré černé, jsou opravdu hodně staré a lumi už není co bývala... Každopádně si je ode mě koupil člověk, co má i stará, takže to může zkusit nafotit on :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ggrande, na první fotce od 5ettera a další od Strocka je myslím hezky demonstrováno, jak svítí - není to žádný "švindl" s půlminutovou expozicí, díky které září i hodinky, které prakticky žádnou lumi nemají. Podívej se na vteřinovou ručku, expozice byla hodně krátká ;) Druhá a třetí fotka od 5ettera je již jiná písnička a věřím, že takhle bys ty Primky skutečně nafotil taky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já je taky nasvítil. Jako z fotek nejdou dělat závěry to je jasný. To musí pořešit ten kdo má oboje, tak je porovnat najednou. Jörg8X to porovnal a vyšly mu nový, že svítěj líp, stejně je prodal a nechal si jedničky, takže ho beru jako nezávislého arbitra ;)  

 

Jenom doplním k té fotce, když jsem nasvěcoval Monstry tak jsem zkoušel i Marinemastry a na fotce to vypadalo, že ty Monstry svítěj o kousek lepší, ale ve skutečnosti bych to viděl tak na 60%, takže řešit něco z fotky nemá cenu. 

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...