Přejít na obsah

Zase ta Monstra


karel hb

Doporučené příspěvky

No, moc paradni fota, cim jsi to fotil?

Ja mam pro ten pomeranc slabost :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikon D90 + 16-85 a pak půl hodiny retuší prachu. Zlatá krajina v tomhle... :)

Tak to jo, pekne!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak oranžády (já jim asi budu říkat ?sluníčka? : -) ) jsou doma:

 

post-22024-0-23918000-1472160144_thumb.jpg

 

No jo, je mi jasné, že teď budu za blbce, a sice ohledně mé nedávné kritiky Prospex loga na cifru? ale člověk míní, život mění ? rozhodl jsem se pro ně už před prázdninama, ale žádné se neprodávaly, resp. z jednání vždy z něj. důvodu sešlo. Moc jsem ještě na léto chtěl, takže nakonec jsem vzal tyhle ? plus je, že jsou to funglovky a černá guma Z20, co k tomu byla, je podle mě to úplně nejlepší.

 

Problém bylo to logo, ale nakonec jsem to vyřešil docela dobře. Zašel jsem k hypnotizérovi a nechal si v hypnóze nalejt do hlavy, že je vlastně skvělé :-) ? a je po problému :-)

Mimochodem, jak jsem tak asi celý půlden před koupí očumoval různě na fotkách logo, zjistil jsem, že vlastně nejde o ?X? a zkřížené ?P.S?, tedy Pro Specs (prospex) ? tj. hodinky pro specialisty (lol :-) ). Je to dobře vidět třeba zde:

 

post-22024-0-71804900-1472159302_thumb.jpg

 

Dlouhé dilema jestli první nebo druhou verzi nakonec dopadlo pro druhou. Rozhodný argument byl, že když už mám doma černé, tak přece jen bude lepší nemít to samé jen v bledě modrým (tedy oranžovým), takhle je tam přece jen jiný cifr, navíc se skvělým logem prospex :-), jiná korunka a strojek.

 

První pocity po týdnu jsou skvělé. Oranž. barva spolu s tvarem pouzdra a lunetou dělá ten správný wow efekt. Pokud jsou na tahu nebo černé gumě, je to ale nositelné úplně pro každého (na oranž gumě to už asi chce přece jen ještě větší koule). Guma Z20 je geniální. Lepší může být snad jedině mesh nebo superengeneer. Origo monster tah nemám rád, je těžký a celkem nepohodlný. Měl jsem ho na černých a šel hned dolů za černou no name gumu. Na druhou stranu nejsou to úplně takový hodinky, u kterých by se člověk kochal studiem jejich detailů , na to jsou takové ? hrubé (třeba oproti dokonalým seiko SKX009 (pepsiny)).

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratulacka ke slunickum :) . Pekne a vtipne sepsane to mas.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...