Přejít na obsah

Zase ta Monstra


karel hb

Doporučené příspěvky

Jj. Já teď zvažuju pořídit modifikovaný trojkový Jade Monstra, ale musel bych pustit jedničkový modrý Suma, což bych vzhledem k velikosti ještě unesl, ale zároveň i dvojkový oranžový Monstra, protože peněz nazbyt teď opravdu nemám a navíc mi přijdei nesmyslný mít dvoje "stejný" hodinky, ale čím víc o tom přemýšlím, tím víc mi to přijde jako špatný nápad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně. Ty jediný pravý jsou jedině jedničky a dvojky. Nejlíp černý nebo oranžády, ještě mi přijdou OK drákuly - ostatní varianty mě nezaujaly, ale to je věc vkusu. Pamatuju, jak jsem tu nad nima v začátcích tady na fóru kroutil hlavou a nechápal co na nich všichni vidí. Vždyť jsou hnusný, proporčně přemrštěný, takový kladivouni, ještě k tomu oranžový, no kdo si je může dát na pracku. Ale čas plynul a najednou jsem je měl na ruce i já. Jedničky poprvé, dvojky podruhé (oboje samozřejmě oranžády), pak to šlo ráz naráz, bylo třeba střelivo na další, tak jsem je střelil, na chvíli jsem zapomněl, ale teď. No jsem rád, že jsem se k nim znova dopracoval. Teď už žádný blbosti :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, kluci, rozumím, jde mi spíš o to, že Suma jsou mi pocitově fakt velký, peru se s tím, co je mám. Pro moje zápěstí je v diverech optimum SKX a Monstra. Souhlasím s tím, že pravý Monstra jsou jedničky a dvojky, ale tady jde spíš o to, že bych měl hodinky se stejným strojkem, jako Suma, s parádním cifrem (ten Jade se mi fakt moc líbí), velikostně přijatelné. Takže bych to asi nebral jako poctivý Monstra, ale jako hodinky na úrovni Sumo se specifickým pouzdrem, prostě nezaměnitelné potápky. Navíc verze, o které mluvím, je se safírem bez kyklopa a s korunkou ze Sumo, takže signace a podobná korunka, jako na prvních Monstrech. Vzhledem k tomu, že trojková Monstra nebudou, dle mého názoru, žádný velký sběratelský artikl, tak mi tyhle úpravy dávají smysl a nemyslím si, že by to původnímu stavu nějak ublížilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Brácha už si poskládal hafo primek, tak jsem svolil, ať mi zkusí pošťouchnout i Monstra. Největší strach jsem měl, že mi drbne dýnko při otevírání :) Tak pohled do útrob a zítra večer uvidíme.

 

attachicon.gifDSCN2773.JPG

 

Tak sem dám update svý samo-domo-regulace. Před zásahem -43/den, po zásahu +211/den. Tak znova a líp :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šnek Monster vs Seiko Monster

:eek: Moc pěkný fotky :clap:

Že bych si k Monsterům pořídil Monsteráka? Popravdě nevím, jestli bych mu dopřál takovou prolízačku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...