Přejít na obsah

Citizen Eco-Drive Super Titanium BM0981-08E

Doporučené příspěvky

Po dlhšom výbere a rýchlom nákupe mi z "D" prišli nové "víkendovky" Citizen BM0981-08E. Okrem iných predností, ktoré rozhodovali pre môj výber sú aj veľmi ľahké - 56 gramov aj s kaučukom.

Pár fotografií z uvádzania do "služby"   :) :

post-3792-0-16243900-1366819411_thumb.jpg

post-3792-0-26066300-1366819425_thumb.jpg

post-3792-0-98774000-1366819435_thumb.jpg

post-3792-0-22843200-1366819447_thumb.jpg

post-3792-0-48287200-1366819477_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednoduchý,přehledný,řekl bych stačí rychlý mrk a nenabouráš smrk,s Eco drive,ideální,prostě sundáš a zapomeneš,postarají se o sebe  a to je super.Gratuluju,k tomu kolu jdou prostě parádně.Asi nemají perpetual kalendář,nebo ano?

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Jednoduchý,přehledný,řekl bych stačí rychlý mrk a nenabouráš smrk,s Eco drive,ideální,prostě sundáš a zapomeneš,postarají se o sebe  a to je super.Gratuluju,k tomu kolu jdou prostě parádně.Asi nemají perpetual kalendář,nebo ano?

Pekná rýmovačka o hodinkách!  :) (Bicykel z ČB je tiež OK!)   Hodinky perpetual kalendár nemajú, je v nich klasika.

Ostaným vďaka za odobrenie výberu. Budú hlavne na jazdenie na bicykli, aby som na ňom už "netrápil" Fliegery... <_<

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Paráda. Před cca 2 měsíci jsem si je vydražil na aukru, když jsem sháněl nějaké hodinky na volný čas  a jsou super lehke, bezudržobé na "lítačku" akorát.  Jediná výtka je, že pouzdro je nachylnější na poškřábání, což se mi už dvakrátk podařilo, ale za ty prachy to tak nemrzí....

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Ahoj,

jak se vám posouvá sekundovka? Po sekundě nebo skáče po dvouch sekundách? Je slabá baterka? Nebo jsou jen málo nabité?

Díky za vaše zkušenosti.

M

po sekundě,po dvouch jsou málo .Dej je někam na světlo,ne přímo na sluníčko,když to i tak nepřestane tak servis.Ale ono to přestane,nejsou moc starý,nebo jo?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...