Přejít na obsah

MS Hokej


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Na to, jak mladý tým to byl a kolik nováčků jsme měli si zaslouží obrovskou poklonu a respekt za předvedené výkony. O postupu dál rozhoduje (bohužel) jeden zápas, ve kterém se ta štěstěna hold přiklonila na druhou stranu. Jak už bylo psáno, stydět se kluci určitě nemusí a do budoucna to s českým hokejem vypadá velmi slibně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedali zadnou presilovku, dostali gol z ofsidu, meli hrat 4 minuty presilovku, pak vyloucili naseho hrace za braneni ve hre, kdyz mel puk na holi.......proste masakr. Na druhou stranu asi fakt meli treneri myslet na nejake zkusenejsi hrace, kteri uz jsou kovaní v playoff. To je trochu jina soutez a tam ta zkusenost je klicova, zatimco hurá akce a nadseni nestaci. Ale to jsou jen kdyby, po trvnich dvou, tří zápasech jsme se vsichni namlsali na medaily, ale......kuwa no kuwa skoda :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tenhle zápas, mimo jiné, ukázal, jak by byl dobrý posun v modernizaci posuzování přestupků pravidel. Kdyby to fungovalo podobně jako v ragby, dalo by se pomocí videorozhodčího dodatečně řešit spoustu neviděných situací. Třeba gól z ofsajdu, hra vysokou holí s krvavým zraněním, nájezd na brankáře posouzený jako nedovolené bránění, atd. Je to dnes už příliš rychlá hra a není se čemu divit, že to rozhodčí nestíhají.

 

Neberte to jako že bych svaloval vinu na rozhodčí. To není účelem. Kluci hráli pěkně a holt to tam dnes nepadlo, i když šance měli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...