Přejít na obsah

prve automaty


Doporučené příspěvky

Ahojte,

po dlhom case uvazovania a odovodnovania si tejto investicie sa dostavam pomaly konecne k nakupu prvych slusnejsich hodiniek.

 

Dlhsie som uvazoval a skusal a pokusal svoj vkus pri vybere a zisteni, co vlastne chcem.

 

Aktualne som skoncil pre Tagoch - konkretne TAG HEUER CV2A10.FC6235 / inak povedane cierne date time na kozenom tahu.

 

Moj budget je okolo 3300 eur, kam sa s nimi viem vopchat / len by som si rad skonfrontoval tento vyber s ludmi, ktori presli niecim podobnym a porovnal myslienkove pochody s vysledkom :)

 

Vyberal som univerzalnejsie hodinky / na bezny den ale ani oblek by im nemal vadit (kedze na isty cas neplanujem kupovat dalsie / avsak ak dalsie - tak budu jednoznacne oblekovky).

 

Spomedzi povodneho vyberu som postupne musel vylucovat Omegy speedmastery, breitlingy navitimer a podobny styl hodiniek. Velmi ma zaujali este IWC Portugese - ale vsetky postupne odpadli na vlastnostiach a vyuzitelnosti pre mna - oproti cene.

 

Dakujem za hinty, rady, kritiku - cokolvek, co mi ponukne iny pohlad ako ten moj ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

tyhle Carrery jsou krásné, hodí se jak k obleku, tak k čemukoliv jinému, design je decentní a ohromně stylový, rozumím Tvému výběru :-) Také jsem jim před pár lety neodolal, ale musím Tě varovat: Jsou opravdu špatně čitelné. Ty dva silně stříbrně ohraničené ciferníčky chronografu v některých polohách úplně opticky přebíjejí ručičky, takže na ně musíš koukat jak husa do flašky, než zjistíš, kolik je hodin. Tohle mě na těch jinak nádherných hodinkách fakt dost vytáčelo... Ovšem přesnost Calibre 16 je fenomenální.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dakujem za tipy - znova som si poprechadzal kusky v cenovom rozpati, ktore mam, bol som popozerat vo viedni - bol som prekvapeny, ze vobec nebol problem najst niektore kusky napr.baume&mercier - ktore su krasne...

 

Celkovo vsak zatial stale zostavam pri tych Tagoch - pridu mi trosku univerzalnejsie.

Samozrejme - mat vyssi budget / idem po IWC :) mat este vyssi - tak Zenith... ale takto mozem postupne zvysovat do nekonecna a cakat :)

 

Mimochodom - vsimol som si, ze tu na fore je celkom - nazvem to "odpor" - neberte to ale doslovne - voci TAG Heuer... je na to nejaky dovod? ci len ETA strojceky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj vsem,

chtel bych si letos koupit nove hodinky cca 30 tis a rozmyslim se mezi Tag Heuer Formula 1 CAH1012.FT6026 aTissot T-Race T048.427.37.057.00.

Tag Heuery maji klasicky Quartzovy strojek a Tissoty jsou Automaticy. Zajimal by me vas nazor, proc bych mel jit spis do Tag Heueru nebo Tissotu.

Mimochodem vlastnim Festiny Tour de France 2007 a Tissot T-Race s quartzovym strojkem.

 

Dekuji vsem za odpovedi.

Luda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...