Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Mitak
Odesláno

asik, ze ten "tah" ma taku "hodnotu" ... :D

hod link na "ksichtoknihu" ;)

"Seiko & Grand Seiko Watch fans"
Odesláno

Nevidel bych v tom problem (alespon v cene), kdyz se podivas na heureku, tak vsichni sedi prodejci je maji za podobnou cenu. To jen ofiko prodej je u nas silene drahy... Jinak ja bych asi volil jiny obchod, co ma vice hodnoceni.

Odesláno

Cena je takmer všade taká istá (aj na SR stránkach cca 320 Eur) a na tiphodinky.cz ich maju za takú istú cenu, skladom a môžeš si ich osobne prevziať v Prahe...

Odesláno

Mě přijde, že na té heurece má tenhle obchod hodnocení dost... Nebo ne?

Tak treba TimeStore.cz ma 1200 hodnoceni vs. 168. Nemam osobni zkusenost ani s jednim, ale tak nejak mi pripada ten s vicero reakcema duveryhodnejsi (muzu se ovsem mylit).

Pokud ti tu nekdo da vlastni hodnoceni na oba obchody, urcite bych mu prikladal vetsi vahu. Pripadne si projdi sekci "Recenze Obchodů". ;)

Odesláno

Tak treba TimeStore.cz ma 1200 hodnoceni vs. 168. Nemam osobni zkusenost ani s jednim, ale tak nejak mi pripada ten s vicero reakcema duveryhodnejsi (muzu se ovsem mylit).

Pokud ti tu nekdo da vlastni hodnoceni na oba obchody, urcite bych mu prikladal vetsi vahu. Pripadne si projdi sekci "Recenze Obchodů". ;)

Já jsem řešil něco podobného. Když jsem si vybíral prodejce mezi šediváky, tak jsem si vybral Timestore, protože má 5 let záruku Citizen. Ať už je to pravá záruka Citizenu, nebo jen záruka prodejce, neřeším. V tomto případě má už jen jeden další prodejce 3 roky...

Odesláno

Já myslím, že skoro stačí i ty převelice kvalitní fotky...to je jak přes kopírák u všech šméček :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...