VitoCorleone Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Tak hodinky s logem ZOH Sochi si muze koupit snad jedine velkej sovetskej patriot
Kid_A Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) U Matouse pekny 37ckovy JLCka Master Control. Cena pod 75k. Akorat strojek vypada dost "zaprasene". Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem Kid_A
StefanM Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Bola na ne rezervacka a uz su opäť voľne. Takze treba byt obozretný. Ale oblekovky su to parádne.
foldes Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Ta rezervacka byla moje, ale nestihl jsem se vratit do prahy abych je omrkl. A nechtel jsem blokovat dalsi prodej aby to pripadne stihli prodat do vanoc. Takze ta rezervace padla z tohodle duvodu a nevidel jsem jak jsou na tom
Kid_A Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Byl si pekne rychlej. Ta rezervace tam byla asi za 5 minut:-)))
Henry7 Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Promotion vodě na ashford ? Kde ho najdu ? Nebo komu ho posílají ?
blackhead Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Taky jsem na ne cumel, pokud by nepotrebovaly servis tak ta cena ujde, poku ano tak uz je to normalni cena jako vsude venku + to baleni neni uplne komplet.Bola na ne rezervacka a uz su opäť voľne. Takze treba byt obozretný. Ale oblekovky su to parádne. Ta rezervacka byla moje, ale nestihl jsem se vratit do prahy abych je omrkl. A nechtel jsem blokovat dalsi prodej aby to pripadne stihli prodat do vanoc. Takze ta rezervace padla z tohodle duvodu a nevidel jsem jak jsou na tom
m.n. Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Z těch fotek je to teda ale strašný humáč.
foldes Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Byl si pekne rychlej. Ta rezervace tam byla asi za 5 minut:-)))Na rezervaci jo, ale volal mi at se stavim ten den, a to jsem fakt nedal. tak to necham osudu a mrknu na ne nekdy jindy jestli tam zustanou jeste. Pokud by byly v pohode tak jsou to oblekovky jak vino. Jen co jsem se bavil s Kubou Tak vypadaj ty modreny sroubky na strojku nejaky jak porejpany vod sroubovaku trosku( jak kdyby tam nekdo cpal jinou velikost. Nebo mozna se mi to jen zda.
Wrch Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) Na rezervaci jo, ale volal mi at se stavim ten den, a to jsem fakt nedal. tak to necham osudu a mrknu na ne nekdy jindy jestli tam zustanou jeste. Pokud by byly v pohode tak jsou to oblekovky jak vino. Jen co jsem se bavil s Kubou Tak vypadaj ty modreny sroubky na strojku nejaky jak porejpany vod sroubovaku trosku( jak kdyby tam nekdo cpal jinou velikost. Nebo mozna se mi to jen zda.ještě pásek nebude origo, řekl bych.. Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem Wrch
Kid_A Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Papiry taky vypadaj nejaky "nevyplneny". A strojek dostal podle fotek solidni nakladacku.
Wrch Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2016 Papiry taky vypadaj nejaky "nevyplneny". A strojek dostal podle fotek solidni nakladacku.tak za max. pade dobrý
Henry7 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Našel jsem na netu slevové kupóny na ashford http://www.coupons.com/view/Ashford.com?matchtype=p&keyword=ashford%20coupon&device=t&network=g&creative=163715595020&adpos=1t1&search=1&content=&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=&utm_term=ashford%20coupon&gclid=CIqe7LKa_dACFccp0wodgVoPUQ Nějak to nefunguje zkoušel někdo nějaký slevovy kupón ? Nebo to jde jenom na hodinky které nejsou ve slevě ?
Henry7 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2016 Který obchod typu ashford je nejlepší ?
Bells Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 Micey :D Henry, prosím tě, tak když ani nevíš co, tak proč řešíš odkud? Všechny ty US shopy jsou prakticky totožné, všechny mají asi největší slevy, které se dají sehnat, všechny mají tunu hodinek a podmínky nákupu, dopravy atd. jsou taky prkaticky totožné, není nad čím spekulovat.
Sharkoon Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2016 No , ale já nevím co ?Tak potom doporucuju tohle
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se