Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

U Matouse pekny 37ckovy JLCka Master Control. Cena pod 75k.

Akorat strojek vypada dost "zaprasene".

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Ta rezervacka byla moje, ale nestihl jsem se vratit do prahy abych je omrkl. A nechtel jsem blokovat dalsi prodej aby to pripadne stihli prodat do vanoc. Takze ta rezervace padla z tohodle duvodu a nevidel jsem jak jsou na tom

Odesláno

Taky jsem na ne cumel, pokud by nepotrebovaly servis tak ta cena ujde, poku ano tak uz je to normalni cena jako vsude venku + to baleni neni uplne komplet.

Bola na ne rezervacka a uz su opäť voľne. Takze treba byt obozretný. Ale oblekovky su to parádne.

Ta rezervacka byla moje, ale nestihl jsem se vratit do prahy abych je omrkl. A nechtel jsem blokovat dalsi prodej aby to pripadne stihli prodat do vanoc. Takze ta rezervace padla z tohodle duvodu a nevidel jsem jak jsou na tom

Odesláno

Byl si pekne rychlej. Ta rezervace tam byla asi za 5 minut:-)))

Na rezervaci jo, ale volal mi at se stavim ten den, a to jsem fakt nedal. tak to necham osudu a mrknu na ne nekdy jindy jestli tam zustanou jeste. Pokud by byly v pohode tak jsou to oblekovky jak vino. Jen co jsem se bavil s Kubou Tak vypadaj ty modreny sroubky na strojku nejaky jak porejpany vod sroubovaku trosku( jak kdyby tam nekdo cpal jinou velikost. Nebo mozna se mi to jen zda.
Odesláno (upraveno)

Na rezervaci jo, ale volal mi at se stavim ten den, a to jsem fakt nedal. tak to necham osudu a mrknu na ne nekdy jindy jestli tam zustanou jeste. Pokud by byly v pohode tak jsou to oblekovky jak vino. Jen co jsem se bavil s Kubou Tak vypadaj ty modreny sroubky na strojku nejaky jak porejpany vod sroubovaku trosku( jak kdyby tam nekdo cpal jinou velikost. Nebo mozna se mi to jen zda.

ještě pásek nebude origo, řekl bych.. 

Upraveno uživatelem Wrch
Odesláno
Odesláno

Micey :D :D

Henry, prosím tě, tak když ani nevíš co, tak proč řešíš odkud? Všechny ty US shopy jsou prakticky totožné, všechny mají asi největší slevy, které se dají sehnat, všechny mají tunu hodinek a podmínky nákupu, dopravy atd. jsou taky prkaticky totožné, není nad čím spekulovat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...