Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik


Doporučené příspěvky

A další dvě raritky, asi nikoho moc nezaujmou, ale je fajn si rozšířit obzory...

 

1. MOVADO Time/5 de Andy Warhol - vyrobeno 250 ks v roce 1988 navrhoval sám Andy, bohužel úspěchu se nedožil. Nikdy nebyly veřejně nabízeny,, jen pro muzea a sběratele, přesto i s cenou 18,500 USD byly vyprodány . Je to vlastně 5ks quartzových hodinek s fotkami ( od Warhola ) New Yorku spojených dohromady, PVD coated, v zadu s číslem a vyrytým podpisem Andyho. Prý nejznámější Movado kousek. 


Frajer je tady má v NOS stavu, trošku s přestřelenou cenou. ( Začala na 18500 USD, pak s jeho smrtí se vyšplhala na 22 tis. a více, dnes je někde kolem 4 - 7 tis. USD. 


Více info.    

 

Movado_Times_5Warhol-HIGH.jpg

 

2. Hodinářsky daleko více zajímavý kus, dalo by se říct, že i nositelný. MOVADO Max Bill Rainbow, vyrobené v roce 1992 v limitované sérii 89 ks, 45mm, stříbro a vymazlená ETA 2600. Tyto barvy Max Bill údajně používal od 70. let. 

 

AUKCE - cena opět vysoká, ale asi blíže realitě.  Píše, že cena byla tehdy 36 tis. ChF, na čemž je vidět, jak moc MOVADO ztratilo svou pozici od té doby. 

 

Hezké fotky. zde a zde

 

post-11236-0-67420800-1386332858_thumb.png

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

omlouvám se, jestli jsem se tě dotknul, tak jsem to nemyslel..ale po otevření uvedeného odkazu to po mně chtělo stáhnout nějaký flash player...který normálně mám stále aktualizovaný...jinak se na tu stránku nedalo kouknout. Tak jsem, já trubka, stáhnul...stránku si prohlédl (mimochodem skvělé hodinky), no a eset už začal řvát jako šílelný a karanténovat, a karanténovat... nejsem absolutně IT odborník, tak nevím... Ale jinak nikde nic nestahuju, a pc mám tak zavřený proti všemu možnýmu, že i normání stránky, které si stahuju i ze svého serveru, tak po mně chtějí povolení... 

sorry , urcite nie z odkazu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Interesting Finds Under $10,000 At Antiquorum's December 11th Sale In New York (Live Pics & Pricing)

http://www.hodinkee.com/blog/on-the-block-interesting-finds-under-10000-at-antiquorums-december-11th-sale-in-new-york-live-pics-pricing

 

my favourites (ale zarekl jsem se a budu si sedet na rukou :))

 

Antiquorum_NY_Dec_178.jpg?format=750w

 

Antiquorum_NY_Dec_200.jpg?format=750w

 

Antiquorum_NY_Dec_032.jpg?format=750w

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes zacina kampan SEIKO na strankach fashion days. zlava 41%, na prezretie kampane je nutna registracia.

Casio tam malo podobnu kampan a po "super" zlave sa dostali na uroven beznych cien. Mari sa mi, ze Seika tam uz raz boli a bolo to podobne. Pred rokom som tam objednaval nohavice a doteraz neprisli. Dal som to na dobierku, tak ma to nastastie nemusi trapit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...