Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik


Doporučené příspěvky

 

Orient Weekly Auto King Diver, retro limitka za dobru cenu 190,99€

Nema safir ani srobovacie korunky ale komu sa paci ten nech ho bere...

https://www.amazon.de/-/en/RA-AA0D04G0HB-Orient-Automatic-watch/dp/B08CBD9S5X

61h7LlB9HWL._AC_UY580_.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Definuj "zajimaveho" a "vyplati". Neznam tvuj vkus ani cenove moznosti. Dostupne znacky jsem napsal, na Omegu a Breitling zapomente, ty uz brali kluci v zime. Od te doby maji ve vyloze misto skla papundekl.

Hodinky od AD za 60 % puvodni ceny se podle me vyplati vsechny, protoze se dostavame na cenu sedivek v US. Pritom se zarukou.

Namatkou, co me zaujalo.

Longines: cernocerne LHCc na gume, cenikovka 96k

obrazek.png.7bdd41f5617115aea685b5572657854a.png

Foto: Ablogtowatch

Pak tam meli od Longinu nejake jejich pilotky/military modely, VHP GMT a takovou tu jejich smesku. Jako dalo by se vybrat.

Od Rado tam meli tusim nejake Captain Cook, pak nejake nove potapky, ktere jsem jeste nevidel, ale prisly mi tuctove no a pak ty jejich nove varianty golden horse. Plus kabelku jejich klasickych modelu, ktere me miji.

Od Tissotu jsem byl zvedavy na Gentlemany, ale maji je tam jen v bicoloru. Navic nazivo se mi tissot posledni dobou vubec nelibi. To zpracovani pusobi strasne lacine. Fandove T-Touch by tam mohli neco poridit.

Od Certiny jsem zkousel potapky se zelenou vterinovkou na gume s Powermatic 80. Ty me zaujaly, zpracovani je super. Vysly by na cca 12,5k coz je super. Za ty prachy dnes clovek nema skoro ani Seiko nebo Warda. Meli tam pak tusim jeste nejake DS1 a spousty dalsiho. Ty vintazni modely DS200 tam nemaj.

Nomos jsem nestudoval, protoze na ne ted nemam. U tagu se mi libi cernocerne Aquaracery 500m s keramickou lunetou. Vic jsem tag taky nestudoval.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tam byl přes měsícem vzít pro manželku La Grande Clasique v modré a nějakej šmejd mi je vyfoukl před nosem. Jinak mě tam nic neohromilo, u těch Rado pozor, ne všechny jsou ve slevě (některý jsou označeny).

Nomos tam pár měli, za mě deal roku byly Club Campus s tmavým cifrem za nějakých 24k. Ale nakonec jsem nevzal nic, protože vlastně nic nepotřebuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...