Přejít na obsah

Co je kde na prodej a za kolik


Doporučené příspěvky

Některé položky se vyplatí už při slevě kolem 50%, záleží na dostupnosti a ceně v EU, např. přes Chrono24. Záruka se může zdát jako problém, pak je na zvážení, jestli hodinky posílat zpět do USA nebo to nechat na místním hodináři a domluvit se s Jomashopem na refundaci nákladů za opravu. Zatím jsem to nemusel řešit, mám od nich jedny hodinky a ty šlapou jako hodinky. :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, řešil sem tu záruku myslim dvakrát, vždy nacenění opravy hodinářem, schválení Jomashopu a zpětný (rychlý) uhrazení nákladů. Ale trochu opruz to je, plus jenom rok no. Plus teda nevim co by bylo, kdyby se reklamace opakovala. 50% mi přijde málo, ale co já vim, možná u nějakýho špatně sehnatelnýho kousku..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak v průměru to vychází, že i při 50% slevě ušetříš oproti nákupu z EU cca 20% ceny, při nákupu v ČR u AD ještě o dost víc. I to může u dražších hodinek znamenat úsporu pěkných pár tisíc. Je pouze na zvážení každého, zda si připlatí za oficiální distribuci s mezinárodní zárukou. Obecně bych např. Omegy nebo Tudory jinde než u AD nebral. Tedy s výjimkou zdejšího prodejního vlákna ;).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten Jomashop & Hamilton, se takhle drží stabilně, to je spíš inzerovaná sleva. Občas tam nicméně narazis na fajn cenu, a vyplatí se i s výpalným, jen teda dodání je občas pomalejší, a strhávání peněz z karty bez autorizace celkem zajímavé. Nicméně všechny nákupy od nich nakonec dopadly dobře, i když někdy to bylo martyrium.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 53 minutami, Micey napsal:

Tak ono ale nekupuješ přece ty stejný hodinky za plnou ne, 10% dolů máš i u nás na zeptání a když pohledáš v Německu či Španělsku, málokdy se stane, že bys nesehnal minimálně 20 - 25% dolů.. 

Těch 10% na zeptání určitě není pravidlem a spíš bych řekl, že to je taková místní legenda než skutečný standard. A jak jsem psal, tak i proti ceně z EU, která je o cca 20% nižší, to u té slevy 50% z Joma vychází i po zaplacení výpalného stále výhodněji. Sleduji takhle několik kusů různých značek. Samozřejmě není to žádné dogma, každý si musí spočítat, co mu vyjde výhodněji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...