Jump to content

Co je kde na prodej a za kolik

H-B

Recommended Posts

Když už budete v tom nakupování, zkuste kód POPUPAKCIA, ušetříte celých 100,- 😁a to se vyplatí! Ale fakt, mě to třeba u G-Shocků potěšilo 🙃

Před hodinou, Datel napsal:

no jo, ještě že na heurece najdeme, jak to s tou slevou je doopravdy ;o)
TIMESTORE mívá dobré ceny, ale sem tam jsou to taky pohádkáři. Důvěřuj, ale proveřuj

jo však to je jasné...můj výběr je skutečně o 40% levnější než Helveti, Hodinky365,Koscom, Tovys... takže v tomto případě jsem klidný a spokojený :) uvídím jak budu spokojený až je rozbalím :D  Jestli nebudou zas lícovat indexy tak mě trefí.

před 3 hodinami, tombas napsal:

Já tam koupil titanové Citizeny taky asi -2000,- proti ostatním shopům a bez problémů dodání i kvalita zboží, ale tohle není vlákno "recenze obchodů". 

Však já jen kriticizuji těch přeškrtlých 10 litrů - ale protože i tak to je lepší kauf než v okolí, tak to beru jako místní fór. 

Je to nakonec můj oblíbený obchod (moje prokletí) a podle zkušeností solidní, už jsem tam měl

- opravu v záruce i
- vrácení jednoho kousku (ale jen vytažen, prohlédnut přes fólie a s omluvou vrácen - do týdne jsem tam stejně koupi jiné) i - objednání hodinek a druhý den změnu - jiná barva cifru se mi přes noc rozležela ... stihli to pošťákovi ještě vyrvat z rukou

a pokaždé jsem se setkal se solidním přístupem 

to píšu sice do nesprávného vlákna, ale uvádět věci na pravou/pravější míru je třeba na místě činu...

Certina 38mm, 2824-2, 100m na tahu u seriozneho DE AD za 272,54€ , kupon "akt1descr0"

https://www.olfert-co.de/certina-ds-podium-38mm-automatik-c001.407.11.057.00

1925747_1 (1).jpg

před 3 hodinami, shaggy napsal:

@Plattfussa komu si tym akoze pomohol, ha? Tak dik no, objednavka potvrdena :) Ale za tie prachy som to tam nemohol nechat, ze?

Este ani tyzden noveho roka neubehol a to este cakam na sale u Warda. Kurna!

gratulujem k novej akvizicii, rad som posluzil :)

Napis potom aku maju hrubku... nasiel som uz asi 4 udaje od 8,4-12mm

Dnes som náhodne natrafil na Timestrore Citizen fugu, dlho som po nich slintal. Je tam aj zaujímavá zľava. Za 300 som neváhal a tučnú škaredú nafúknutý rybu čakám onedlho doma

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

před 11 minutami, tombas napsal:

Super @nizkotucnytvaroh a kdo má rád překvapení, tak si může objednat

MYSTERY BOX (aragonwatch.com)

Tipuji, že v tom jednom boxu (42mm) bude model Matador, v druhém (48mm) Divemaster 😬

před 9 minutami, tombas napsal:

Uh, tak tohle by mě zrovna nepotěšilo 🙄