Plattfuss Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 Tissotky 1936, 36mm verzia s kuponom za 354$ moja sefka ich ma, pekne su na zivo... https://www.ashford.com/tissot-t1042281601200.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemon Posted August 20, 2022 Report Share Posted August 20, 2022 Ak si objednáte Formex Reef GMT a prikúpite ďalšiu lunetu/lunety tak 50% zľava na ne. Kód pre zľavu GMTUR50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman-ZA Posted August 22, 2022 Report Share Posted August 22, 2022 (edited) Atlantic Mariner Automatic Diver's Watch - Atlantic Watches Edited August 22, 2022 by Roman-ZA Link to comment Share on other sites More sharing options...
papun Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 https://www.timestore.cz/Import/Citizen-91174 Ten cifr vypadá chystlavě. kdyby byl tak 38-39, tak bych je asi i bral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarylVanHorne Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 V 20. 8. 2022 v 18:59, lemon napsal: Ak si objednáte Formex Reef GMT a prikúpite ďalšiu lunetu/lunety tak 50% zľava na ne. Kód pre zľavu GMTUR50. 50% sleva ne extra lunetu, nebo 50% sleva z celkové ceny (hodinky + 2 lunety) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemon Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 (edited) Hodinky plná suma a keď dokúpiš dalšiu lunetu, tak tá dokúpená luneta je za polovicu. Alebo keď dokúpiš viac luniet, tak zľava by mala byť na dokúpené lunety. Kto má záujém, tak nech si to nakladie do košíla, vloží kôd a zobrazí sa celkova cena. Formex má fixné ceny, nerobí “sales” na aktuálne modely. Takáto politika sa mi páči Edited August 28, 2022 by lemon Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 (edited) Kdyby někdo sháněl toolwatch, tritium, NH35, za bratru 135U$D. https://www.aragonwatch.com/LABOR_DAY_MEGA_SALE_s/312.htm Edited August 28, 2022 by nizkotucnytvaroh Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarylVanHorne Posted August 29, 2022 Report Share Posted August 29, 2022 před 11 hodinami, lemon napsal: Hodinky plná suma a keď dokúpiš dalšiu lunetu, tak tá dokúpená luneta je za polovicu. Alebo keď dokúpiš viac luniet, tak zľava by mala byť na dokúpené lunety. Já si to myslel, jen jsem tajně doufal Děkuji za info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace.667 Posted September 1, 2022 Report Share Posted September 1, 2022 eshop vyzkoušený nemám, ale sleva na seika (a další) dobrá Seiko | eobuv.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majlan Posted September 7, 2022 Report Share Posted September 7, 2022 V 1. 9. 2022 v 9:08, Ace.667 napsal: eshop vyzkoušený nemám, ale sleva na seika (a další) dobrá Seiko | eobuv.cz Ahoj zeptám se jestli někdo využil akci na Seika na ebuv.cz? Já ano, na Seiko GMT, ale došla mi dost pomačkaná krabice a bez jaké koliv knížky, kartičky apod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seikó Posted September 7, 2022 Report Share Posted September 7, 2022 Sleva byla lakava, ale nevyuzil jsem ji. Tyhle nedostatky jsou cenou za tu slevu. Zrejme to neni AD, proto chybi garancni karta. Nicmene 2leta zaruka je ze zakona, jen bude zapotrebi reklamovat vzdy jen u nich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace.667 Posted September 7, 2022 Report Share Posted September 7, 2022 a nebo to můžeš ve 14ti denní lhůtě vrátit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil.K Posted September 7, 2022 Report Share Posted September 7, 2022 Majlan: ...tak to tys mi je vyfoukl z košíku, lumpe!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majlan Posted September 7, 2022 Report Share Posted September 7, 2022 před 2 hodinami, Kamil.K napsal: Majlan: ...tak to tys mi je vyfoukl z košíku, lumpe!!! Kamile, ale na mě vyšly už jen oranžové které jsi nechtěl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted September 7, 2022 Report Share Posted September 7, 2022 kolko tam stali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil.K Posted September 7, 2022 Report Share Posted September 7, 2022 30% sleva z obvyklé ceny Majlan: máš pravdu ty kujóne, měl jsem v košíku modré!...pak jsem dlouho váhal nad oranžovýma, ale vyměkl jsem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majlan Posted September 7, 2022 Report Share Posted September 7, 2022 před 4 hodinami, Ace.667 napsal: a nebo to můžeš ve 14ti denní lhůtě vrátit Dokonce do 100dnů podle podmínek na e-obuvi ale psal jsem tam co ta garanční kartička, tak jsem zvědav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majlan Posted September 7, 2022 Report Share Posted September 7, 2022 před 22 minutami, Kamil.K napsal: 30% sleva z obvyklé ceny Majlan: máš pravdu ty kujóne, měl jsem v košíku modré!...pak jsem dlouho váhal nad oranžovýma, ale vyměkl jsem... Já jsem se právě už při jejich vydání dloho rozhodoval jestli modré, nebo oranžové. Modré byly jasná volba na první pohled, ale jelikož mám 80% hodinek s modrým cifrem a dostupné byly už jen oranžové - rozum vyhrál Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majlan Posted September 7, 2022 Report Share Posted September 7, 2022 Ta seiko oranžová vypadá na živo daleko lépe než na fotkách Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted September 7, 2022 Report Share Posted September 7, 2022 moc pěkný Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts