Jump to content

Recommended Posts

Posted

Steven Libermann, působí jako Group Executive President ve společnosti Nomad Foods.

Setkání mezi Stevenem Libermannem, informovaným sběratelem, investorem a podnikatelem, a Jean-Christophem Guyonem, uznávaným nezávislým odborníkem, zkušeným průzkumníkem a také nadšencem, dalo vzniknout VWS.

Vintage Watch Story

Mají zajímavé kousky

Posted

Kdyby někdo moooooooooooooooooooooooooooc chtěl dojebaný Orlíky

www.prosteprim.cz/products/prim-orlik-65-228?fbclid=IwY2xjawIGCJ1leHRuA2FlbQIxMAABHUvDwKNkMSbws8dVAHEboYC1Qsjp7p0H2u24ycqHH2MfEQiS8dXTOXRepw_aem_2-Ck5bY8q_aMIJfsH8_KeA

Posted
před 16 minutami, gunman napsal:

Kdyby někdo moooooooooooooooooooooooooooc chtěl dojebaný Orlíky

www.prosteprim.cz/products/prim-orlik-65-228?fbclid=IwY2xjawIGCJ1leHRuA2FlbQIxMAABHUvDwKNkMSbws8dVAHEboYC1Qsjp7p0H2u24ycqHH2MfEQiS8dXTOXRepw_aem_2-Ck5bY8q_aMIJfsH8_KeA

Koukl bych se, ale odkaz mi nejak nejde. Diky. 

Posted
V 31. 1. 2025 v 23:04, schaschek napsal:

Popravdě si nejsem jistý, jestli hodinky z Kickstarteru patří do tohodle vlákna. Ale nakonec jsem si řekl, že hodinky s měsíční fází za 500 dolarů sem dám, i když jsou z Číny: https://www.kickstarter.com/projects/agelocerwatch/agelocer-2951-day-precision-moon-phase-watch

Nevím jestli to sem patří nebo ne ale dle mého názoru ty šedé jsou super !!

Posted

Jo, taky se mi nejvíc líbila ta šedá barva ve spojení s luminiscenčním měsícem. O tom výrobci jsem v životě neslyšel, ale vypadá to, že už mají několik úspěšných kampaní za sebou, tak to snad nebude scam.