JAJA Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 nene, hodinky jsou po botech to první co doma odkládám...takže do koupelny s nimi nikdy nedojdu.
tmoris Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 semtam se mi to stane, ale nestane se mi, ze bych sebou mel mobil na vyfoceni takove prilezitosti )
montemar Odesláno 21. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2013 (upraveno) hejdik : to jsi fotil ty? ... uzasny Upraveno 21. května 2013 uživatelem montemar
montemar Odesláno 21. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2013 semtam se mi to stane, ale nestane se mi, ze bych sebou mel mobil na vyfoceni takove prilezitosti )to si musis naplanovat
Ardennius Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 Mě se teda už stalo,že jsem se šel s hodinkama sprchovat,jen by u toho člověk nemusel mít 3 promile a celé si je nedodr.....,tož tak.
F.B. Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 Momentálne nemám žiadne, ktoré by to prežili bez úhony, tak ich vždy skladám z ruky :-)Ale už sa mi X-krát stalo, že som vliezol pod sprchu, a pri pohľade na ľavačku mi skoro vždy vykĺzlo "a kur.a, zas...." a hodinky išli dole.No a pri mojej zábudlivosti sa obávam, že nejaké raz "okúpem"... F.
tombed Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 tak určitě, v dobách, kdy jsem měl hodinky... pro šťoury, sprcha je venkovní... 312 MM Landmonstra 6105
gougy Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 S hodinkama v koupelně často, ale koupu jenom je, špína, co z těla sama neodpadne, nestojí za pozornost
JDenver Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 To tedy ano. Minimálně polovina fotek by mohla jít do kalendáře.
tombed Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 Gougy zabavuje se! Nemáš tam ? jako "ten co to fotil" a je to 100x hezčí než z fotostanu...
gougy Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 Gougy zabavuje se! Nemáš tam ? jako "ten co to fotil" a je to 100x hezčí než z fotostanu... koupelna ve stanu, tady je to samej buržoust teda Jinak pánové, děkuji za pochvalu, všechny už tu na fóru proběhly, jen narychlo jsem pohledal a složil do koláže.
MKR Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 ZÁSADNĚ se koupu s hodinkama s vyjímkou jednich...dělá mi to radost, koukat na odlesky ve vodě, lom světla pod různými úhly, pěnu na sklíčku a přecejen potápky patří do vody... vždy si říkám, že si taky zaslouží umýt :-)
StanoBare Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 Gougy: všetky kvapkové a bublinkové sú tu pekné, ale posledná fotka Omeg Seamaster je bublinkovo najkrajšia.
kuncák7 Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 Koupu se v hodinkách vždy, bohužel občas i v hodinkách, které nejsou vodotěsné a pak hořce lituji. To, co nafotil gougy jen nevěřícně sleduji ( to snad ani není možné- překrásné momentky).
lukin_ova Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 To gougy: Super koláž. Což takhle samostané fotovlákno potápky ve vodě ... ? Co ? Každopádně smekám.
gougy Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Odesláno 21. května 2013 (upraveno) Gougy: všetky kvapkové a bublinkové sú tu pekné, ale posledná fotka Omeg Seamaster je bublinkovo najkrajšia.Děkuji, koukni na ty nápisy v bublinkách, škoda, že nebylo lepší sklo a navíc tohle je výřez z už principiálně ztraceného Jpegu, uloženého na photoshare Upraveno 21. května 2013 uživatelem gougy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se