Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mě se teda už stalo,že jsem se šel s hodinkama sprchovat,jen by u toho člověk nemusel mít 3 promile a celé si je nedodr.....,tož tak.

Odesláno

Momentálne nemám žiadne, ktoré by to prežili bez úhony, tak ich vždy skladám z ruky :-)

Ale už sa mi X-krát stalo, že som vliezol pod sprchu, a pri pohľade na ľavačku mi skoro vždy vykĺzlo "a kur.a, zas...." a hodinky išli dole.

No a pri mojej zábudlivosti sa obávam, že nejaké raz "okúpem"...

F.

Odesláno

Gougy zabavuje se! Nemáš tam ? jako "ten co to fotil" a je to 100x hezčí než z fotostanu... :D

koupelna ve stanu, tady je to samej buržoust teda :D  

Jinak pánové, děkuji za pochvalu, všechny už tu na fóru proběhly, jen narychlo jsem pohledal a složil do koláže.

Odesláno

ZÁSADNĚ se koupu s hodinkama s vyjímkou jednich...dělá mi to radost, koukat na odlesky ve vodě, lom světla pod různými úhly, pěnu na sklíčku a přecejen potápky patří do vody... vždy si říkám, že si taky zaslouží umýt :-)

Odesláno

Koupu se v hodinkách vždy, bohužel občas i v hodinkách, které nejsou vodotěsné a pak hořce lituji. To, co nafotil gougy jen nevěřícně sleduji ( to snad ani není možné- překrásné momentky).

Odesláno (upraveno)

Gougy: všetky kvapkové a bublinkové sú tu pekné, ale posledná fotka Omeg Seamaster je bublinkovo najkrajšia.

Děkuji, koukni na ty nápisy v bublinkách, škoda, že nebylo lepší sklo a navíc tohle je výřez z už principiálně ztraceného Jpegu, uloženého na photoshare :(

post-3210-0-17091200-1369170822_thumb.jpg

Upraveno uživatelem gougy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...