Přejít na obsah

Moje najobľúbenejšie-najkrajšie...


Baldur

Doporučené příspěvky

Dúfam,že sa tunajší vážení  členovia neurazia,keď si nováčik ako ja dovolí založiť nové vlákno,ale keď  som názov dal do vyhľadávača,toto som nenašiel,len podobné výrazy v iných vláknach.

Dovolil som si ho založiť na základe toho,že dnes som si uvedomil,že mám hodinky len dvoje,ale i napriek tomu,že sa mi Invicty,ktoré som kúpil tu na fore páčia a pomaly si na seba zvykáme,napriek tomu sa mi stále viac a viac páčia tie prvé-Orienty.Neviem presne čím to je,ale asi tým,že sú tak jednoduché,prosté a možno práve v tom tkvie ich krása.Bavia ma stále viac a hoci ich obdeň striedam s Invictami,Orienty sa mi proste páčia viac.Fakt je,že iné hodinky nemám a asi tak rýchlo mať nebudem,takže nemám možnosť porovnať s inými,ale týmto vláknom by som chcel dať priestor tým,ktorý ich majú viac a napriek tomu majú medzi nimi svojho lídra,tie,ktoré sa im páčia najviac...

Ak som objavil už objavené/podobné,či totožné vlákno/ospravedlňujem sa a nech to admin zmaže.

post-26246-0-83696300-1369582429_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ty orienty jsou fakt pěkné, to už jsou druhé hodinky s tímhle "bílým" ciferníkem, které se mi líbí, asi se časem taky podívám po něčem takovém. Ale teď jsem čersvý majitel orange monster, takže si užívám je.

 

Ty si už určitě nechám. Vyswtačím si asi se 3 hodinkama. 1 volnočasové, 2. společenské a 3. asi budu rotovat (takže mám na prodej festina tour de france, kdyby měl někdo zájem ;))

 

No oklikou jsem se chtěl dostat k tomu, že pro většinu lidí budou nejoblíbenější hodinky opravdu nejoblíbenější přinejlepším pár let, podle mě se všechno čase okouká či otluče ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Těší mě, že se tu objevily tyto orienty. Měl jsem je v reálu na ruce a první, co mě napadlo, bylo FORTIS. . Za ty prachy moc pěkný hodinky. Nu já po létech zde na fóru a desítkách hodinek miluji tyto dva kousky a jsem šťastný, že jsem měl tu sílu chtít a mít jen dvoje hodinky. Kdo ví, o čem mluvím, mi dá jistě za pravdu

post-11025-0-66228600-1369675327_thumb.jpg

post-11025-0-83299300-1369675362_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...