Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jenom bych si ti dovolil udělit radu. Rovnou si objednej i dýnko s průhledem. Určitě si ho koupíš dřív nebo později, to je jen otázka času, ale potom budeš muset platit ještě jedno poštovné ;)

Posted

Tak trochu levnější kopii Breitling mi to připomínásmile.gif Spíš bych šel do něčeho originálnějšího od Poljotu.

Posted

S pruhlednym dynkem pocitam:-) Ma je tady nekdo? Zkusenosti?

Dokupoval jsem ho Aviator chronograf. Zkušenost dohromady žádná, prostě je skrz vidět na strojek biggrin.gif Sice to sníží vodotěsnost na 3 ATM, ale vzhledově to hodinky posune o třídu výš. A i když to v tabulkách není, tak 3 ATM bohatě postačuje na normální letní plavání v rybníku. Já s tím problémy nemám.

Posted

S pruhlednym dynkem pocitam:-) Ma je tady nekdo? Zkusenosti?

Dokupoval jsem ho Aviator chronograf. Zkušenost dohromady žádná, prostě je skrz vidět na strojek biggrin.gif Sice to sníží vodotěsnost na 3 ATM, ale vzhledově to hodinky posune o třídu výš. A i když to v tabulkách není, tak 3 ATM bohatě postačuje na normální letní plavání v rybníku. Já s tím problémy nemám.

Ja bych s tim asi problem mel. Nekoupal bych se ani s hodinkam 50M, ale to uz se tady onehda resilo wink.gif

Posted

Nemyslel jsem, jestli ma nekdo zkusenosti se sklenenym dynkem, ale s Poljoty Blue Angels:-) Jinak koupat se s nima neplanuju a proti kopii breitlingu nic nemam, protoze to je znackova kopie a ja na original breitlingy opravdu nemam:-)

Guest tolja
Posted

zase tak vyhodne to neni 199 Eur stoji normalne a navic bych je chtel z CR

No jasně.Pokud prodejce hodinky draží,tak máš šanci je koupit výrazně levněji.Pokud je chceš z ČR,tak nevím o nikom jiném než tophodinky- http://www.tophodinky.cz/31334461271-poljo...odinky-513.html

www.azwatch.cz s Poljotem skončil,a web luxusnihodinky už nefunguje