MarvinX Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 originál od U.S. NAVY http://www.freewebs.com/billyschorr/navyni...trapproject.htm Doporučuji proklikat všechny odkazy v levém menu, jsou tam další zajímavé věci!
Skeleton Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Mne se tam libi ty "Bomb timers" http://www.freewebs.com/billyschorr/bombti...softhe1920s.htm
xmenm05 Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Hmm ... a já si myslel jak v chronochorobě lítám ... v podstatě mám zatím asi jen lehčí formu, každopádně ten popis je skvělý, co na to Simon?
simon Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 přezky dnes dorazily náádherný..večer bude ukázka jsem zvědav jak dopadnu d
simon Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Toto je ukázka řemínku, který jsem právě dodělal Je to kůže z krajty.
lolohh Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Simon: Krásný! Zítra nebo pozítří se zkusím stavit, mám zálusk na nový řemínek. V té Petrohradské to najdu?
Luk Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, čumí. jsem ten druhý případ. Už se těším na ten svůj.
simon Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 2 lolphh: jasan je to přímo u bus stanice,vedle nonstop tabáku, u dveří je zvonek na mé jméno
simon Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 2 luk :dnes dorazil po velikonocích do něj skočím ještě zavolam o info...
simon Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 lolohh:také díky,jen prosím po jedné hodině,jedu dopoledne pro material..dík
simon Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 2 spiderer : v realu to je vostrej had ale krásně se mi z něj dělalo... šetřim na žraločí kůži.. kamarád mě navrtal....
falkkon Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Nádhera!! Můžeš potichu špitnout cenu ? A když si donesu hada,budu mít slevu? D
spiderer Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Simon - no ted uz asi taky vostrej nebude, ale verim, ze zaziva by byl :-)) Jenom taky jako falkkon bych se skromne zeptal na kolik takovahle vec vyjde, protoze treba tenhle hadi kousek s logem chronomagu vespod by byl rozhodne zajimavej a mozna by se na nejaky hodinky dal ke zvlastnim prilezitostem zavesit :-))
simon Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 2 falkkon : dones kůži z hada živého radši ne..:)leda že bys ho ulovil..
falkkon Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 2 falkkon : dones kůži z hada živého radši ne..:)leda že bys ho ulovil.. já myslel nejakou živou užovku
simon Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 2 cali : Ahoj,už jsem to rozpracoval v pátek k vyzvednutí...vem přezku,šoupnem ji tam
Recommended Posts