Milda Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Mel bych takovy dotaz. Nemate nekdo nahodou zkusennosti s objenavkou nahradnich dilu primo z Omegy napr. ciselnik, rucicky, korunka atd.pripadne by se hodil meilovy kontakt. Diky
D.M.hodinar Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 S dodanim orig. ND na Omega od vyrobce mam osobne jen spatne zkusenosti. Telefonicky jsem se dotazoval na stridne kolo s pastorkem do ruckového soukolí na stroj vel. 7x11mm, kalibr si už nepamatuji, na naramkace v bilem zlate s briliantama a odkazali mne na vyhradniho dovozce, tehdy jen Dusak. A tam chteli za opr cenu od 15tis. Kc. Jo a IWC zase pouze na servis do Widne. Tedy dalsi hrebiky do rakve poctive hodinarine. :-(
Milda Posted April 4, 2007 Author Report Posted April 4, 2007 Diky za odkaz, mas nejake zkusenosti s objednani atd. diky
Godin Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Já taky jen špatné zkušenosti. Odkázali mě na autorizovaný servis v ČR, tedy Dušák a tam mi to spočetly na 25 tis. což byl asi 5 násobek původního pořízení, takže jsem to vzdal. Ale celkem všechno asi seženeš, dost se dá sehnat na Ebay, největší problém mám s číselníkem, ten jsem zatím v lepším stavu nesehnal.
Guest tolja Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Také budu co nevidět řešit renovaci číselníků na 2 ks Omega.Ticktacktate (nebojaksiříká =) ) tu nabízel renovaci číselníků od 50 do cca 100E.Posílá to někam ven.Zkoušel jsem to v Eltonu,ale tam cena začíná od 3,5K
Milda Posted April 4, 2007 Author Report Posted April 4, 2007 OK tak bychom se spolu mohli potom domluvit a treba na postovnem, koukni na vyse uvedeny odkaz tam maji tale ciselniky
Bobr Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 Zkušenosti nemám, ale pokud vím, Ofrei se tu v minulosti už probíral a reference na něho byly dobré...
tictackate Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 ciselniky se chystam posilat v patek.....
Milda Posted April 4, 2007 Author Report Posted April 4, 2007 Nemate nekdo email kontakt na firmu Omega na servis, diky.
tictackate Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 pokud mas presne omega katalogove cislo....a neni na model ktery je starsi nez cca 1975 tak se da.......nejde ciselnik a pouzdro...pouze dily skusime to... nic za to nedas.......maximalne to nesezenu...ale je potreba katalogove cislo nebo scan strojku a oznaceny dil.....
Milda Posted April 4, 2007 Author Report Posted April 4, 2007 pokud mas presne omega katalogove cislo....a neni na model ktery je starsi nez cca 1975 tak se da.......nejde ciselnik a pouzdro...pouze dily skusime to... nic za to nedas.......maximalne to nesezenu...ale je potreba katalogove cislo nebo scan strojku a oznaceny dil..... Poslal jsem email
railmaster Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 S náhradnými dielmi je to bieda. Včera mi miestny hodinár nezobral Omegy s vadnou oskou. Niektoré opravy som riešil v Rimavskej Sobote, hodinár Nagy. Písali o ňom vo Watch Magazine. Napr. za sekundové kolo Omega som platil asi 400.- Sk. Je mi to však od ruky a najradšej hodinky zanesiem osobne, a takisto prevezmem. Takže max. 2 krát do roka a choré kúsky musia čakať v šuplíku.
D.M.hodinar Posted April 4, 2007 Report Posted April 4, 2007 To Milda: muzes sem dát foto tech hodinek, jak vypadá ten ciferník??
Milda Posted April 5, 2007 Author Report Posted April 5, 2007 To Milda: muzes sem dát foto tech hodinek, jak vypadá ten ciferník?? Jsou to ty Omegy co jsem vcera koupil naforu. Kdyby nekdo mel typ, kde sehnat ciselnik ????? web stranku atd.....
Jeremy Posted April 5, 2007 Report Posted April 5, 2007 Ptal jsem se na díky na Omegy v Carollinu - poslali mne za Dušákem, protože ten na to má od Omegy licenci. Když jsem se ptal na čísleník Breiling, řekli mi, že to může trvat od 1-6 měsíců, ale je to výměnou kus za kus, tj. nelze jen tak objednat nový číselník a starý si nechat. Počítám, že u Omegy to bude podobné - vcelku rozumná ochrana proti replikářům.
Milda Posted April 5, 2007 Author Report Posted April 5, 2007 Hmm jasne, ale cekat na to sest mesicu je docela mazec, to si tedy s jednou vymnou ciselniku davaji na cas.
Recommended Posts