Přejít na obsah

CITIZEN AS4065 54L


ave1112

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hledal jsem nejake vlakno s poprodejnim feedbackem a nenasel, tak vyuziju tohle Tomovo vlakno. Tyhle krasne Promastery od nej totiz dnes doputovaly pres M2M ke me, a ve skutecnosti jsou presne tak uhrancive jako tady na fotkach. Jsou lehoucke, az to vzhledem k jejich velikosti a kovovemu tahu zarazi. Safir nadherne sviti coz na fotkach neni tak videt jako v realu.

 

Velka spokojenost s novymi hodinkami i s celym prubehem obchodu. Diky Tome, a pridavam jednu rychlou, snad se dokopu k tomu udelat par slusnejsich fotek o vikendu:

 

Citizen%20AS4065_01_zpsgdikztng.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasne, to dela ta ruka :lol2:  jsem moc rad ze jsem postrehl ze jsou tyhle Citizeny na prodej, ja vubec nevedel ze takovy model existuje - absolutne nema chybu, za Omegy bych je teda nevymenil :frusty:

Preco by si ich nevymenil? Omega a hlavne PO su moje vysnivane hodinky takze som sa takto rozhodol a som rad ze sa ti tak velmi pacia treba si robit radost:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem prece rad ze jsi se takhle rozhodl, ja jenom temto Citizenum davam prednost pred jakymikoliv Omegami, i kdyz se mi jich spousta dost libi, treba zrovna ty tvoje. Ale o tyhle se nemusim starat protoze se samy nabijeji i serizuji, nemusim je hlidat abych je neztratil, ani nemusim davat bacha abych s nima nekde neflaknul protoze nebyly zase tak krute drahe. A navic jsou moc hezky. Vidis, oba mame po cem jsme touzili, takze presne jak pises, je treba si delat radost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...