chief Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 DC today Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Já vzal dnes svoje žluťásky na 130. odběr krve. Bylo jim to jedno. Nic neříkaly... ty hodinky. Potom hurá na chalupu na hříbky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Tak hříbky nerostou, ale kuřátek je dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 No, v těch liškách jim to ale fakt sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 A já zase nasadil mechaniky, heč! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Tak co tu děláš️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Nojo, taková provokace v digi vlákně, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Vsak ono ho to zase prejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Dneska povinné koupání. Samo že s hodinkama. By mě zajímalo, kdy je sundám a vyměním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Je to s nima těžký, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Musel jsem ke tchyni, takze gecka byly jasna volba. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 To je taková ranařka? Se bojíš co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyH Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Hele, bojim no… Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Před hodinou, Radik napsal: Je to s nima těžký, co? Ty Casia jsou daleko lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 před 15 minutami, Ondraj napsal: Ty Casia jsou daleko lepší. Pšššt! To se neříká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 před 5 hodinami, MartyH napsal: Hele, bojim no… Kdo se bojí se.re v síni. Já pořídil si kyj na tchyni. Jen se špatně podívá, v tom kyj se o ní ohybá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 17. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Na co myslíte? Nebuďte sprostý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Tak se obávám, že recenze na MOVE aplikaci možná mají pravdu. U svejch GBD-200 jsem se od nich po prvním spárování vzdálil mimo dotah bluetoothu a teď se mi je zaboha nedaří znovu připojit. Ať dávám opakovaně pairing, příp. unpair / znovu pairing na hodinkách, hlásí po chvíli "failed". Appka stále hlásí Waiting for connection. Ať restartuju mobil, bluetooth, opakuju víckrát, tak pořád totéž. Nebojovali jste s tím taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se