Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?


t2

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 6,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Čas jsem nastavil určitě za kratší čas. Ale než jsem zacvakl stěžejky na svoje místo, tak jsem už začínal pomalu klít. Každopádně se "generální očista" vyplatila. Hodinky vyčištěné, tlačítka opět chodí krásně (v rámci daného modelu) a hlavně teď i pípaji. Poslední čtvrt rok to bylo půl na půl. Bezel má "vady" jen na povrchu. Trochu jsem se obával, že začíná praskat skrz. Mám je 4,5 roku a zatím v podstatě spokojenost. I tak ale dojde časem na něco G "lepšího".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes dorazily od Blama. Posunu je tátovi a beru si od něj zpět Gulfmany na který blbě vidí. Uvidím jak mu sednou a tak trochu doufám, že ne, abych je mohl taky ponosit. :-)

Gratuluju, malý géčka s velkym srdcem a hodně funkcema. Nedám na ně dopustit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyhle ty moje staro-nové  GA-100-1A mi přinášejí jen radost. To kdybych věděl, už jsem dávno zaběhl do krámu a nečekal až narazím na inzerát.. A kdyby měly ještě solar a radio... Hmm..  :flex:

Za těch pár dnů co je mám, jsem je v podstatě nesundal z ruky. Prošly se mnou lázně (teda krom sirných koupelí), aquapark a spoustu jiných aktivit..  :wheelchair:  Taky už se mi samozřejmě podařilo poznamenat sponu.  :crybaby:  Tuším že to bylo právě v aquaparku, ale jistý si nejsem. Každopádně jsem s nimi spokojený jak pes..  :clap:  :thumbsup_anim:

post-39848-0-95818600-1471538942_thumb.jpg

post-39848-0-37427200-1471538947_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...