Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?


t2

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 6,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tohle dilema jsem řešil už mnohokrát, zkusil jsem snad 10 modelů Garminů, Fitbitů, Xiaomiů, Apple wočů, ale prostě ta jistota, že když se mi po desátém kilásku udělá blbě a můźu si zavolat pomoc mě zatím drží u scénáře founu v kapse, možná až se rozjedou ty e-simky. Mám ale všechno jablečné a výdrž jejich hodinek je zatím dost tristní :-) Tudíž já aktuálně kocoury, ajfoun+airpody a jede se :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj. Mě hrozně lakaj nový modely forerunner 245 a další. Telefon nosím pro jistotu taky, jen bych chtěl vidět nějaký ty sportovní super cypoviny jako tep, vomax... Ale trochu jsi mne nahlodal, že se na to jako vykašlu a koupím 5610 bb po kterých už léta silham. :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale tak zas to si to zkus, o tom žádná :-) Garmin má aplikaci moc hezkou a mraky různých údajů. Já pořád osciluju mezi smart a nesmart obdobím, kdybych ale měl říct jednu věc, tak je to vzhled. Jasně je to hodně individuální, ale AW jsou hnusnej kvádřík co vydrží jeden den a člověk v saku s Fenixama na ruce to taky není ono. Na druhou stranu na sport ti to může být jedno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...