Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?


t2

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 6,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Daemonultimate: díky, tak ty tvoje jsou nářezový!:tank:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem po delší době vytáhl z hodinkovnice DW-9052. Ráno ještě byly jako nové, pak jsem je měl chvíli na ruce venku na sluníčku a když jsem se na ně někdy v poledne podíval, byly nějaký takový ulepený a zjistil jsem, že se začalo rozpouštět pogumování bezelu :-( Nedávno mi to udělala pogumovaná vrstva na rukojeti fénu, pořád jsem se divil, proč to tak lepí, a ono se to stářím rozpouští. Tyhle géčka mám cca. 10 let, těžko říct, jestli je to hodně nebo málo.

20200518_171552.jpg.c5c38c40c055354f4bb78d5faf7cfe9a.jpg 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud se na to podíváte z druhé stránky klucí, tak vzhledem k ceně hodinek, to je sakra výkon. 10 let služby, s minimem nákladů, to je super. Chápu ale majitele, že pokud si k nim vytvořil osobní vztah, tak to zabolí. Já si dnes pro jistotu objednal v Koscomu k Protrek další pásek. Dokud jsou :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nojo známá bolest géček. Bohužel to je otázka ne jestli, ale kdy. A odpověď je hrozná: bezel umí vydržet tak dlouho dokud jde koupit náhradní. Takže v momentě kdy odejde už se nedá koupit. Prima se zamyslet nad géčkama bez gumovéhového bezelu, řada MR-G.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ty moje DW-9052 nemají přímo gumový bezel, mají plastový, na kterém je tenká vrstvička takového gumového nátěru, a právě ta se stářím začne rozpouštět a rozpadat, až zůstane jen holý plast pod ní, takže hodinky se dají nadále používat, ale samozřejmě to už nevypadá hezky. To rozpouštění je dané stářím, třeba tyhle DW-9052 jsem měl na ruce naposledy někdy loni, když ještě o desinfekcích nebylo ani vidu ani slechu. Ta gumová vrstva se dává na spousty věcí, ať už kvůli vzhledu nebo kvůli lepšímu úchopu - myši, foťáky, fény, telefony, hodinky... někde začne odcházet po pár letech, jinde drží. Ten gumový nátěr se dá koupit i ve spreji. Nošením nebo používáním to moc podmíněný není, třeba tyhle géčka jsem zase tak moc nenosil. Blbý je, že se proti tomu nedá nic dělat, jedině, až se to začne rozpouštět, tak to zkusit opatrně smýt nějakým lihem či ředidlem s ohledem na podklad pod tím a nechat tam pak jen ten holý podklad.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...