Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?


t2

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 6,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Když si chtěl někdo tak před 17 lety koupit odolné digošky a provozoval sporty tehdy označované jako "extrémní" (surfing, skateboarding, snowboarding), a měl v oblibě "pouliční kulturu", mohl skončit třeba u těchhle. Tak si to alespoň představovali u výrobce Casio.
Deklarovaná odolnost do -20 stupňů Celsia, obří tělo z mixu kovu a plastu, masivní nerezový náramek a zřejmě PVD černění všech povrchu kovů a trochu zlatonky navrch. Vždyť to bylo jen pár let od konce zlatých let devadesátých... Jinak klasický G-Shock s databankou, 5 budíky atd., plus solár a jeho funkce. GL-210RC.
Na mě pro běžné nošení dost težký obři (150 g). A tak jsem z nich dneska udělal zahradnický model. Tu odolnost bych jim docela věřil. A hodiny jsou na nich dobře vidět.

GL-210-u-lo.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 22. 11. 2020 v 0:05, t2 napsal:

Zajímavý a málo vídaný model. :speak_cool:

>t2. Díky. Popravdě je to vlastně modifikovaný model G-7000, nebo možná naopak. Modul je stejný, i tvary pouzdra a všeho. Jen je tělo komplet černé a zlaté a jsou na něm a na náramku jiné tvarové nápisy a symboly. Plus obrazec v podsvícení displeje a asi ještě nějaké maličkosti. G-7000 byl většinou na gumě, ale je tam jedna variace i s kovovým náramkem, který vypadá podobně jako tento. 

Ale v černé se zlatou to celé vypadá výrazně lépe, řekl bych.

Mě se na těchto modelech mimo jiné líbí, že kovová nerezová skořepina zakrývá téměř celou čelní část plastového těla, a tak ho účinně chrání. U většiny podobných modelů plasty vylézají i do čelní části.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...