Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím a chtěl bych se zeptat někoho z odborníků na TAG HEUERy, jaký materiál používají na své tahy. Všiml jsem si u známého že je má na ruce a tak jsem se podivil že tak rozhazuje. Dle toho co mi říkal byly koupené v Praze, strojek automat, ale dovnitř jsem nekoukal (stejně bych prd poznal). Neřekl jsem nic, ale zarazilo mě že že tah byl na některých místech ohlazený z chromování na základní materiál, pouzdro vypadalo OK.

V téhle značce se vůbec nevyznám, ale měl jsem nejasný pocit že by za ty ceny co prodávají těžko použili cokoliv jiného než čistý nerez na tah, ať už by šlo o jakýkoliv model.

Sklo bylo evidentně safírové, na tom nebylo nic... Neřekl jsem nic, ale ta historka s koupí v PRG se mi nějak nezdála.

Co vy na to??

Guest tolja
Posted

Je možné,že je koupil s koženým řemenem,pak se mu zachtělo kovového tahu,a když se dozvěděl cenu,tak to řešil nákupem v "kalných vodách".Je to jen hypotéza,a dost nepravděpodobná =),protože kvalitní tah se dá koupit za 1000Kč

To je zase blábol =).Jo a vlákno jsi založil blbě,protože Tag jsou švýcary.

Posted

No tak aspon je videt ze jsem to myslel vazne, kdyz jsem napsal ze o nich vim kulovy... Ale o vymene tahu nic nerikal, proste mi to jen prislo podivne...

Guest tolja
Posted

zkus se podivat na stranky tag heuer, kvalitni tah za 1000 kc ? kovovy tah je tretina ceny celych hodinek

Já také nemyslel Tag,ale třeba Hirsch

Posted

Chlapci diky, me to staci... dam s nim priste rec na tema jak to bylo s tim tahem a jestli ho nenapalili. Samozrejme me napadla i varianta ze to je neco 'jako' TH a k tomu vybajena historka o nakupu v Praze. Ale k nemu mi to prilis nesedi... tak asi prave proto o tom tak dumam.

Jeste jednou dik i presto ze jsem si je dovolil povazovat za nemecke biggrin.gif

To si zapamatuju asi na hodne dlouho :wink.gif

Posted

Chlapci diky, me to staci... dam s nim priste rec na tema jak to bylo s tim tahem a jestli ho nenapalili. Samozrejme me napadla i varianta ze to je neco 'jako' TH a k tomu vybajena historka o nakupu v Praze. Ale k nemu mi to prilis nesedi... tak asi prave proto o tom tak dumam.

Jeste jednou dik i presto ze jsem si je dovolil povazovat za nemecke biggrin.gif

To si zapamatuju asi na hodne dlouho :wink.gif

Na tom není nic divného. Tag Heuer je skoro jako Tag heute.

• 7 months later...
Posted (edited)

Jestli to mělo poškozenej tah, přestože se jedná o nový hodinky, na 99% měl plagiáty a historka s nákupem byla vymyšlená ... Koukal jsem se na eBay a nový tahy na Tag Heuery ale tak drahý nejsou, x tisíc to spraví ... Každopádně teď už je to asi jedno ...

P.S.: Jo, admini, můžete tohle téma přesunout do sekce ŠVÝCARSKÉ HODINKY?!? ;)

Edited by rorda
Posted
Myslim RORDO, ze jsi narazil na zhave a aktualni tema :D posledni prispevek ze 4 mesice......
No co, co, procházim starší témata, když už tady dneska s váma neni žádná sranda ... B)