Přejít na obsah

Secco


raider

Doporučené příspěvky

Jednou jsem Secco měl - asi 15 minut. Je to takový ten příklad, kdy kov rozhodně nemusí znamenat kvalitu. Vzal jsem je před obchodem na ruku, ujel 2 kilometry autem - při vystupování z auta jsem zavadil (trochu) rukou o rám dveří - vypadlo sklíčko. Když jsem to viděl, prásknul jsem s nimi vzteky o obruvník - vyletělo zadní víčko i se strojkem a byly na 5 kusů. Pak jsem je ještě rozšlapal, hodil vedle do koše a snažil se na všechno zapomenout.

klucí, Secco neee!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Tak vcera jsem hrabal doma ve sve hodinkove vetesi a nasel cca 6 let nenosena secca chronograph profesional,zamackl korunku,naridil a zatim slapou,klobouk dolu. Sam cumim,chtel jsem je vyhodit do popelnice,spolu s ostatnima. Takhle jim dam sanci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...
  • po měsících...

Zkusím exhumovat toto vlákno. Secco kvarteto od Fíka se mi zdá designově nápaditější, než novodobej Fortis Flipper.

(Ne, že bych obé chtěl nosit, ale cílí se tu na stejnou skupinu zákazníků; a celý hodinky Secco stojí míň, než ten jeden výměňovací barevnej case s řemínkem od Fortis. A cílové skupině je asi šumák, co je Fortis a co Secco)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když už jsi to oživil- jedny hodinky od téhle firmy mám a jsem s nima naprosto spokojenej, nevím, jak to dělaj, ale baterka vydržela v hodinkách cca 6 let a oživil jsem je i po 3 letech vytažené korunky a naprosté ignorace. Design neřeším ( každému se líbí něco jiného ), ale funkčnost mě dodnes překvapuje ( asi jsem je rozchodil tím leknutím, že je nesu k popelnici ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...